EXCLUSIV: Șaim, Trifu și Mustață, excluși din lot! „N-a purtat nici măcar o discuție cu mine în ultimele luni”

27 Apr. 2012, 19:43 Seria 2
EXCLUSIV: Șaim, Trifu și Mustață, excluși din lot!**

La meciul cu Gloria Bistrița (4-1), din intermediara de miercuri, Gaz Metan a avut doar patru jucători pe bancă. La conferința de presă, antrenorul Marian Bondrea a dat de înțeles că unii dintre componenții lotului i-au demonstrat la antrenamente că nu merită nici să fie rezerve.

După doar o zi, Viorel Șaim, Bogdan Mustață și Patrian Trifu au fost anunțați că nu mai intră în vederile staff-ului tehnic. Șaim și-a reziliat deja contractul și se află acum acasă, la Târgu Mureș.

„Nu știu concret de ce s-a renunțat la mine. Frumos era ca Bondrea să-mi spună personal, nu să-l trimită pe domnul președinte Constantin să mă anunțe. Nu mi s-a dat nicio șansă în acest retur. Jucasem majoritatea meciurilor din tur, iar în acest an nu m-a băgat decât 2 minute, cu Timișoara. M-am simțit umilit. În ultima perioadă mă punea să fac numai sprinturi. N-a purtat nici măcar o discuție cu mine în ultimele luni. Sper să nu mai trăiesc asemenea momente în cariera mea! Regret că am plecat în asemenea mod de la Severin, dar viața merge înainte.”, a spus Șaim, care de luni își va continua antrenamentele cu FCM Târgu Mureș, echipă care îl împrumutase vara trecută la Gaz Metan Severin.

Mustață n-a apucat să joace niciun minut

Adus în iarnă de la Steaua București, Bogdan Mustață nu a apucat să joace nici măcar un minut la Gaz Metan Severin, fiind doar rezervă în câteva rânduri. Bondrea s-a plâns că jucătorul e mai mereu accidentat. În schimb, Trifu face parte din contingentul „Gaz Metan CFR Craiova”, iar în actualul retur a evoluat doar în deplasările de la Oradea (0-1) și Piatra Olt (0-0), după care a acuzat o accidentare.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

27 Apr. 2012, 19:43 Seria 2
Pe aceeași temă