Dorinel: ” Suntem obligați să obținem maximum de puncte”

04 Jun. 2009, 16:12 Seria 2
Dorinel:

Antrenorul Universității Cluj, Dorinel Munteanu, nu concepe ca echipa să piardă vreun punct în ultimele două etape, cu Mureșul Deva (în deplasare) și Mechel Câmpia Turzii (la Cluj). În cazul obținerii a două victorii, clujenii sunt matematic salvați de la rușinea Ligii a III-a.
 

 

"Faptul că nu am câștigat acasă cu Jiul ne obligă ca în ultimele două jocuri să obținem maxim de puncte. Nu va fi ușor la Deva, care joacă foarte bine pe teren propriu, dar sunt încrezător că vom obține victoria necesară salvării de la retorgradare", a spus "Neamțul", într-o conferință de presă.
 

 

Cordoș (convocat la lotul de tineret) și Ungurușan (suspendat) nu vor juca sâmbătă, la Deva, în timp ce Marincău este incert, fundașul nerevenindu-și complet după o accidentare.
 

 

Miza meciului și-a pus amprenta și pe suporteri, la Deva fiind așteptate circa 4-500 de "Șepci roșii", care ar putea avea o surpriză. "M-am pregătit și, sincer, îmi doresc să joc", a dezvăluit Dorinel Munteanu, tehnicianul recunoscând că, în continuare, îl supără tendonul.
 

 

Sursă: clujeanul.ro
 

04 Jun. 2009, 16:12 Seria 2
Pe aceeași temă