”Dirigu, un antrenor pe măsura noastră!”’

21 Jul. 2009, 15:21 Seria 2
''Dirigu, un antrenor pe măsura noastră!'''

Noul tehnician al Silvaniei, Dacian Nastai, i-a avut sub comandă pe majoritatea jucătorilor din lotul echipei FC Silvania, fiindu-le chiar diriginte lui Raul Crișan, Marius Varga, Ionuț Cozma și Robert Villand, la LPS Satu Mare.

‘‘Dirigu este un antrenor pe măsura noastră. Are metode de pregătire moderne, cu care suntem deja obișnuiți. E un bun pedagog și suntem încântați că vom lucra din nou cu el. Sper că împreună vom evita retrogradarea’‘, a spus Raul Crișan, unul dintre stâlpii apărării, pentru liga2.ro

În vara trecută, când a preluat locul echipei Someșul Satu Mare în cel de-al treilea eșalon, FC Silvania a transferat și majoritatea componenților acestei echipe.

Imediat, ‘‘legiunea’‘ sătmăreană a început să facă legea la echipă, nu numai în teren, ci și în afara lui. Astfel s-a ajuns ca Dan Gavrilescu și compania să se răzvrătească împotriva băncii tehnice, realizând performanța de a provoca demisia a doi antrenori, în mai puțin de un sezon!? Mai întâi a plecat Mircea Bolba, cel care venise sub Măgură cu surle și trâmbițe , el fiind acuzat de jucători de severitate și pentru duritatea antrenamentelor. L-a urmat bihoreanul Lucian Ciocan, după doar câteva luni, astfel că șimleuanii au terminat campionatul cu ‘‘secundul’‘ Vasile Pașca pe bancă.

Acum, fotbaliștii Silvaniei sunt deciși să pună osul la treabă, sub comanda lui Dacian Nastai, care este un fel de al doilea tată pentru mulți dintre ei.

Articol scris de Ciprian PETRAN

21 Jul. 2009, 15:21 Seria 2
Pe aceeași temă