Derby-ul Craiovei se dispută cu spectatori!

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 19:53 Seria 2
Derby-ul Craiovei** se dispută cu spectatori!

Derby-ul Craiovei se va disputa cu spectatori. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a sancționat CS „U” Craiova doar cu amendă (22.500 de lei), astfel că partida de pe „Ion Oblemenco” va avea parte de o atmosferă incedinară, anunță site-ul oficial al Federației.

Săptămâna viitoare se joacă cel mai interesant meci din Seria a II-a a ligii secunde, CSU Craiova – FCU Craiova. În tur, scorul a fost egal, 0-0, cu mențiunea că partida s-a disputat la Drobeta Turnu Severin și a adunat în tribune circa 8.500 de fani.

De data asta, derby-ul de pe „Ion Oblemenco”, stadion revendicat de ambele echipe, dar de care se bucură doar trupa Primăriei, se părea că se va disputa cu porțile închise. Oficialii echipei lui Mititelu erau siguri că omologii de la CSU și-au dorit ca meciul să se joace fără spectatori, pentru că se temeau că oaspeții vor avea de partea sa majoritatea fanilor. În acest sens, gazdele de săptămâna viitoare ar fi orchestrat incidentele de la partida cu CSM, în urma cărora Comisia de Disciplină urma să le suspende terenul.

Doar că „teoria conspirației” lansată de „tabăra Mititelu” nu a funcționat de această dată, astfel că diriguitorii FRF au decis să sancționeze doar pecuniar pe CSU. În aceste condiții, partida de pe 23 noiembrie se va disputa cu spectatori.

Altfel, echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova, va disputa meciul din această etapă, cu ASA Târgu Mureș, duminică, de la ora 17:00, la Drobeta Turnu Severin, deși inițial partida treabuia să se joace sâmbătă, de la ora 11:00, la Roșiorii de Vede și mai apoi la Petroșani.

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 19:53 Seria 2
Pe aceeași temă