„De abia aștept să joc pentru Universitatea Cluj”

31 Aug. 2008, 00:10 Seria 2

„U” Cluj a obținut ieri prima victorie din actuala ediție a ligii secunde, învingând cu 2-1 în deplasarea de la Curtea de Argeș. Meciul a coincis cu debutul lui Dorinel Munteanu ca antrenor al ardelenilor, acesta fiind însă nevoit să stea la primul său joc în tribune, deoarece a avut de ispășit o suspendare încă de când era la FC Vaslui.

Dorinel, cum e să fii din nou antrenor?
E o senzație aparte și mă bucur că am revenit în circuit. După cum s-a văzut, e însă mult de muncă.

Cum s-a mișcat Universitatea?
Nu sunt mulțumit de cum am jucat. Mai avem o groază de lucruri de făcut. Am avut multe carențe pe care trebuie să le discut cu jucătorii mei. Sunt foarte multe de pus la punct.

Ce obiectiv ai stabilit?
Vrem să facem o echipă competitivă și, dacă se poate, promovarea. Eu am încredere în băieți că putem realiza acest obiectiv îndrăzneț, chiar dacă e ceva de muncă.

Suspendarea te afectează și din postura de jucător…
Mai nou așa sunt regulamentele, dar de-abia aștept să debutez pentru „U” Cluj și ca jucător. Asta se va întâmpla la primul meci cu public de acasă și sper să fie o atmosferă bună.

Ce sfat le dai rapidiștilor în dubla confruntare cu Wolfsburg?

Am jucat atâția ani în Germania la Wolfsbug și pot să le spun celor de la Rapid că le va fi foarte greu. Rapid are echipă bună, dar și nemții au echipă foarte bună. Va fi o „dublă” interesantă care poate avea orice deznodământ.

Ce părere ai de situația de la CFR Cluj?
Este treaba lor ce se întâmplă acolo.

Au făcut bine că l-au schimbat pe Andone?
L-au schimbat pe Ando? Serios? Nu am știut…. Nu au făcut bine că l-au schimbat. Dar asta e situația acum.

31 Aug. 2008, 00:10 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă