Dan Ignat se disculpă: „Nu a fost cu intenție”

22 Jul. 2009, 13:57 Seria 2
Dan Ignat** se disculpă: „Nu a fost cu intenție

Amicalul prin care FC Internațional Curtea de Argeș și-a prezentat lotul cu care va aborda primul sezon de Liga I din istoria clubului a avut parte și de un eveniment care se putea solda tragic. În urma unui duel la cap cu severineanul Dan Ignat, ivorianul Emmanuel Kone s-a prăbușit pe gazon. Dacă fundașul Drobetei a reușit să se ridice de la pământ după două minute, mijlocașul împrumutat de la CFR Cluj a fost trimis pentru analize amănunțite la București, fiind suspect de leziune a măduvei cervicale. În urma investigațiilor, s-a stabilit că africanul este în afara oricărui pericol și i-a fost recomandat un repaus de patru zile

 


„A fost o fază de joc, în care am urmărit mingea. Am sărit la cap, să resping balonul, iar Kone a venit din spatele meu. Nici nu l-am văzut. N-a fost intenție. Îmi pare rău de acest incident, în care și eu m-am lovit și puteam păți la fel. Sper să nu apară complicații și ivorianul să-și revină cât mai repede”
, a spus fostul component al loturilor naționale de juniori, severineanul Dan Ignat.

 

Cel mai important amical al verii pentru FC Drobeta s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Mâine, de la ora 11, severinenii vor întâlni, la Vânju Mare, colega de serie Minerul Lupeni.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

22 Jul. 2009, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă