„Dacă Ene nu se gândește la iubită, are tot viitorul în față! Am văzut fotbalist în el”

22 Mar. 2012, 08:56 Seria 2
„Dacă Ene nu se gândește la iubită, are tot viitorul în față!** Am văzut fotbalist în el

Atacantul grupării slătinene, Daniel Ene, are toate atuurile pentru a deveni un fotbalist cunoscut. La o vârstă fragedă, Ene are șansa să joace la o echipă cu pretenții, cu fotbaliști cu nume care îi pot pune în valoare construcția atletică și tinerețea. Pentru a reuși pe plan profesional, Ene trebuie să stea departe de tentațiile vârstei.

Președintele grupării slătinene, Jane Nițulescu, pare să-și fi pus mari speranțe în tânărul atacant și vede în el un fotbalist.

„Dacă Ene nu se gândește la iubită, are tot viitorul în față. Eu am văzut fotbalist în el. Am vorbit cu jucătorul și i-am spus că trebuie să-și corecteze săritura la cap. Ne bucură că lucrează individual la sală”, a spus Nițulescu.

Ene și-a însușit criticile aduse și știe că îi va aduce satisfacții șefului de la Alro doar atunci când se va lipi la gol.

„Îmi doresc să înscriu, asta este treaba mea. Sunt atacant și trebuie să dau goluri”, a spus Ene.

Atacantul de la Alro pare pregătit și pentru duelul cu Timișoara și nu are emoții în fața echipei de pe Bega, cu un palmares impresionant.

„Nu este nicio presiune în plus la meciul cu Poli Timișoara, așa este la fiecare meci. Îți dorești să joci din ce în ce mai bine, să progresezi, să ajuți echipa. Este adevărat că un meci cu Timișoara nu este ca oricare altul. Sper să joc cât mai bine și să înscriu”, a spus Daniel Ene.

Jucătorul aluminist a fost convocat anul trecut de Emil Săndoi la o selecție a lotului național de tineret, iar oficialii de la Alro au declarat că Ene a avut oferte de la cluburi importante din țară. Deși își creează oportunități, „hărțuiește” apărările adverse, Ene nu se poate lăuda cu reușite recente, ultimele goluri fiind marcate în mandatul lui Corneliu Papură, când tehnicianul făcea flotări la marginea terenului, arătând că a pierdut pariul cu tânărul atacant.

sursa: Gazeta Nouă

22 Mar. 2012, 08:56 Seria 2
Pe aceeași temă