„Cu încă opt puncte ne salvăm de la retrogradare!”

07 Apr. 2009, 13:14 Seria 2
„Cu încă opt puncte ne salvăm de la retrogradare!

CS Universitatea „Vasile Goldiș” a făcut pași importanți spre realizarea obiectivului de salvare de la retrogradare. Victoria obținută în partida cu Internațional Curtea de Argeș a fost poate cea mai muncită din retur, fapt recunoscut și de către antrenorul Costel Bogoșel. „Îmi felicit fotbaștii pentru această victorie. Efectiv au luptat până la epuizare”, a spus antrenorul arădean. 

 

Cu succesul obținut sâmbătă, CSU a acumulat 30 de puncte și a urcat până pe locul 12 în clasament. „Avem 30 de puncte acum. Ne dorim cât mai multe victorii și pentru moral și bani. La începutul returului spuneam că dacă vom aduna 38 de puncte vom fi salvați. Rămân de aceeași părere. Dacă vom mai face opt puncte sunt sigur că obiectivul va fi atins”, a declarat Costel Bogoșel.

 

Înaintea partidei cu Internațional Curtea de Argeș, tehnicianul grupării din Aradul Nou a avut importante absențe din lot. Dan Găldeanu a fost accidentat, iar Alin Drăgan și Cipri Roșca au avut de suferit din cauza unei viroze și nu au putut fi recuperați. În aceste condiții, Bogdan Onu a fost titularizat la mijlocul terenului, acolo unde a făcut cuplu cu Călin Bota. Cert este că și la acest joc s-a demonstrat că CSU „Vasile Goldiș” are un lot valoros, iar rezervele se pot ridica la nivelul titularilor. „Sunt bucuros și se vede că și jucătorii care au stat pe bancă au valoare și pot juca la fel de bine. Rămân la părerea că putem câștiga cu orice echipă din serie, dar la fel de bine putem și pierde”, spune Bogoșel, care a fost nemulțumit, totuși, în unele momente ale jocului, de prestația unor fotbaliști. „În unele faze intervine și nemulțumirea, iar adrenalina e ridicată. În general sunt mulțumit de toți jucătorii, deși au mai existat greșeli pe parcursul meciului, mai ales când am primit golul”, recunoaște antrenorul revelației returului.

În etapa următoare, gruparea din Aradul Nou se va deplasa la Salonta, acolo unde va încerca să obțină măcar un punct, așa cum a reușit UTA. „Mă bucur pentru UTA, că nu a pierdut la Salonta. Bravo lor! Încercăm și la Salonta să obținem măcar un punct. Mergem la Salonta să atacăm. Noi nu avem o echipă cu care să ne apărăm. Sunt convins că și noi vom marca la Salonta, dacă vor înscrie și gazdele”, afirmă Bogoșel.

 

Și la partida cu Internațional Curtea de Argeș a surprins absența unei galerii și a numărului mic de spectatori. „Fiecare echipă își dorește o galerie. Nu pot spune că mă deranjează neapărat, dar mi-ar plăcea să avem și noi o galerie”, recunoaște Bogoșel. Partida de sâmbătă a fost arbitrată de un central din lotul divizionar A. Arbitrajul lui Marius Avram a nemulțumit ambele tabere, cei doi antrenori, Bogoșel și Stoica, protestând în dese rânduri pe parcursul meciului. „Nu știu dacă arbitrajul lui Avram s-a ridicat la nivelul Ligii I. Nu sunt eu în măsură să-l cataloghez. A făcut unele greșeli. Putem să-l discutăm după meci, dar degeaba, deoarece deciziile din teren rămân”, a concluzionat tehnicianul de la CS Universitatea Vasile Goldiș.

 

articol scris de Daniel Berar

07 Apr. 2009, 13:14 Seria 2
Pe aceeași temă