Covaciul, asaltat cu fotbaliști

09 Jul. 2009, 15:38 Seria 2
Covaciul,** asaltat cu fotbaliști

Nu mai puțin de șapte jucători noi testează Fortuna Covaci în aceste zile. Antrenorul Remus Steop dorește un lot cât mai puternic în vederea dificilului sezon de Liga a II-a și va decide azi cine va pleca în primul cantonament.
 

Acesta va avea de unde alege: sudanezul Mohamed de la Auto Timișoara, Dejan Ilici (ex-Calor Tim.), Andrei Suciu și Constantin Vișan (ambii CFR Simeria), Gabriel Voicu și Cristian Suru de la „Poli” II, dar și experimentatul Nicușor Boubătrân, care a evoluat ultima oară la Mangalia, sunt jucătorii aflați în vizor.

 

Un prim test a avut loc ieri, când Fortuna a trecut cu 5-1 pe teren propriu de gruparea din „D”-Timiș, Milenium Giarmata. Printre marcatori numărându-se și doi dintre fotbaliștii de mai sus. Mohamed Izzeldine, jucător ce a fost împrumutat sezonul trecut la Alto Albina a deschis scorul, de altfel atacantul a intrat în vizorul covăcenilor după ce a înscris în meciul direct din campionat. La capătul acelui meci Fortuna a promovat, însă africanul le-a dat emoții egalând în urma unei acțiuni personale. Ceilalți marcatori din meciul de ieri sunt: Gherman, Dârvaru (2) și G. Voicu. „Avem câțiva jucători noi în pregătire pe care îi urmărim, o primă ocazie a fost acest meci cu Giarmata. Mai sunt și jucători ale căror contracte trebuie prelungite. Sper să ne întărim, fotbaliștii buni, vin doar când ai mulți bani”, spune antrenorul Remus Steop.
 

 

Cantonament și amicale
 

 

Fortuna va efectua primul cantonament, axat pe pregătirea fizică, timp de zece zile la Buziaș. În această perioadă „Dacii Liberi” vor juca și câteva partide amicale, prima ocazie, sâmbătă la Ghiroda în cadrul Memorialului „Emilian Pavel”. Apoi, miercuri și sâmbăta viitoare, timișenii vor juca acasă cu Frontiera Curtici, respectiv Mama Mia Becicherecu Mic.
 

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

09 Jul. 2009, 15:38 Seria 2
Pe aceeași temă