Continuă suspansul la Pâncota. Viitorul Șoimilor în Liga 2 e în continuare nesigur: „În acest moment e posibil orice”

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 11:04 Seria 2
Continuă suspansul la Pâncota.** Viitorul Șoimilor în Liga 2 e în continuare nesigur:

Dacă toate divizionarele secunde care sunt pe cale să arunce prosopul au probleme cu datoriile, la bugetul de stat, terți, jucători și antrenori, situația celor de la Șoimii Pâncota iese din peisaj. Clubul este aproape la zi cu plățile (la această dată e restant doar salariul pe mai și cel de pe iunie de anul trecut în cazul a opt jucători), însă nu are certitudinea că va beneficia de sprijinul autorităților locale. Este vorba despre cele noi, alese pe 5 iunie, în frunte cu primarul Dan Pocrișer.

Până să fie investit oficial, noul edil s-a confruntat cu o primă problemă, inundațiile de la finalul săptămânii trecute. „S-a rupt digul la Pâncota, un sfert de oraș a fost afectat, a fost nevoie de ajutorul tuturor. Era culmea să vorbim despre fotbal în această perioadă, când oamenii au suferit pagube în urma calamităților naturale”, spune Nelu Boiciuc, noul viceprimar al localității din Podgorie.

Ca și fost director sportiv al Șoimilor Pâncota până la promovarea în eșalonul secund, Boiciuc pare cel mai conectat la fenomenul fotbalistic și ar putea avea un cuvânt important de spus în privință căii de urmat. „Nu contează ce îmi doresc eu și domnul primar, ci majoritatea din Consiliul Local va decide. Vor fi 15 voturi, fiecare e important, în funcție de ele vom alege o variantă sau alta. În acest moment e posibil orice, Liga a 2-a, Liga 3-a sau cine știe. Trebuie făcută și o simulare de buget și mai ales trebui dat un vot în acest sens. Despre Șoimii Pâncota vom discuta săptămâna viitoare, probabil pe marți, miercuri, după care ne vom întâlni și cu președintele clubului, Pavel Piroș”, a adăugat Boiciuc.

În urma play-out-ului ligii secunde, „alb-negrii” au terminat pe locul 8 în clasamentul seriei de Vest, însă în momentul de față echipa mai stă în doar patru jucători cu contracte valabile: Dan, Farcaș, Pirtea și Dubeștean.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 11:04 Seria 2
Pe aceeași temă