Cîju: „Pot intra în pregătire normală din această săptămână”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:23 Seria 2
Cîju:**

Mijlocașul CS Universității Craiova Enache Cîju a revenit pe teren în amicalul cu CSO Filiași, după o lună și jumătate de absență. Despre partida de ieri, Cîju a spus: „Domn profesor Stângă ne-a spus că este un meci pentru cei suspendați și pentru cei accidentați ca să îi putem prinde din urmă pe ceilalți colegi. Eu merg destul de bine cu recuperarea. Am primit acceptul doctorului. Pot intra normal de săptămâna asta și, ajungând la o condiție fizică bună, sper să pot intra și la un joc oficial”.

Jucătorul Universității a comentat și startul de campionat și perspectivele echipei: „Din păcate, și cu mine și fără mine, cred că aceeași era situația. Acum e mai bine și sperăm să vină și rezultatele. Mai ales că, prin noile achiziții echipa a căpătat un plus de experiență. Atât Izvoranu și Pleșan, cât și cei doi jucători de la Sportul ne vor ajuta mult în atingerea obiectivelor”.

Despre partida de sâmbătă, Cîju a spus scurt și cuprinzător: „Este obligatoriu să câștigăm cu UTA”

Cîju se accidentase la mână în jocul de pregătire din vară cu Poiana Câmpina, el fiind apoi supus unei intervenții chirurgicale.

Stancu: „Ne-am obișnuit bine cu noul staff”

Căpitanul Universității Craiova din partida cu Olimpia Satu Mare, Ionuț Stancu, nu a fost folosit de Ovidiu Stângă în amicalul de astăzi cu CSO Filiași. El a fost prezent însă la stadionul „Petre Deselnicu” pentru a-și urmări la lucru coechipierii. Stancu a spus: „Ne-am obișnuit foarte bine cu noul staff tehnic. Iar atmosfera e alta, mai ales că a venit și victoria de sâmbătă cu Olimpia. Au fost aduși jucători care au evoluat mult timp în liga întâi și acest lucru ne va ajuta cu siguranță să ne atingem obiectivele”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă