Pleșan: „Mi-ar fi fost frică de Niculescu dacă juca, acum lui să-i fie frică de mine”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 17:00 Seria 2
Pleșan:**

Căpitanul CS Universității Craiova a prefațat duelul cu CSM Râmnicu Vâlcea la emisiunea „Schimb de pase”, de la TVR Craiova.

Mihăiță Pleșan își dorește ca din runda a zecea a campionatului echipa lui să iasă biruitoare: „Este o etapă foarte grea, în care primele șase clasate joacă între ele. Sper ca noi să ieșim câștigători. Vâlcea vine după un succes mare cu 3-0 în fața Olimpiei Satu Mare, dar și noi venim după 5 victorii. Mai mult, avem avantajul terenului propriu”.

Despre duelul cu Claudiu Niculescu, Pleșan a zis: „Mi-ar fi fost frică dacă Niculescu era în teren, altfel nu îmi este. Ar trebui lui să-i fie acum frică de mine. Îi doresc succes în cariera de antrenor, dar, firesc, după jocul de miercuri”.

Cât privește revenirea sa la echipa Craiovei, Pleșan a spus: „În momentul când am venit era o atmosferă crispată, nu datorită lipsei de valoare, ci mediului tensionat. Unul dintre ei mi-a zis că și femeia de serviciu de la stadion se uita urât la ei. Le-am explicat ce înseamnă zona asta. Faptul că aici, atunci când joci fotbal și câștigi ești rege, altfel e reversul. Că trebuie să ai sânge să te impui la Craiova. Că totdeauna trebuie să câștigăm ca să nu se mai uite femeia de serviciu urât la noi”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă