Chivorchian: „Decizia de mâine va fi esențială pentru viitorul lui Poli”

29 Feb. 2012, 16:06 Seria 2
Chivorchian:** „Decizia de mâine va fi esențială pentru viitorul lui Poli

Oficialul clubului timișorean spune că autoritățile locale ar putea anunța mâine dacă intră sau nu în acționariatul clubului și crede că Poli mai are timp să ia licența. „Lucrurile se pot rezolva în câteva ore”, a afirmat Chivorchian.

Nicolae Robu s-a întors de la întâlnirea cu Mircea Sandu, dar, cel puțin la nivel declarativ, nu a anunțat nimic nou în legătură cu șansele lui Poli de a primi licența. Senatorul timișorean a spus, totuși, că urmează ca liderii politici ai județului se vor întâlni cu Marian Iancu în această săptămână, cel mai probabil mâine.

Gheorghe Chivorchian crede că termenul de 31 martie, până când Poli poate depune dosarul de licențiere pentru Liga I, nu este unul prea scurt. „Am înțeles că mâine va avea loc o întâlnire, dar nu știm nici acum cu siguranță dacă, într-adevăr, ea va avea loc. Decizia care se va lua mâine poate să fie esențială vizavi de viitorul acestui club. Ar fi păcat ca această oază de sănătate să dispară din Timișoara. De opt luni se tot poartă aceste discuții. Normal ar fi fost ca, după terminarea primului, celui de-al doilea și celui de-al treilea audit, factorii responsabili ai municipiului și ai județului să clarifice lucrurile, după care acele documente să fie puse la dispoziția tuturor consilierilor. Nu s-a întâmplat așa, dar sper ca mâine să fie toată lumea lămurită cum se prezintă clubul astăzi. Astăzi, clubul Poli, pentru a intra în prima ligă și a lua licența, are nevoie de 2.100.000 de euro. Dacă se vrea să se rezolve un lucru, să fiți convinși că e nevoie numai de câteva ore. Dacă nu se vrea, ne vom întâlni încă opt luni de acum încolo”, a declarat președintele executiv al clubului alb-violet.

Articol scris de Radu FAUR

29 Feb. 2012, 16:06 Seria 2
Pe aceeași temă