Chindia are misiune grea în „Cetate”!

11 May. 2012, 23:31 Seria 2
Chindia** are misiune grea în

„Scăpată” de presiunea primelor locuri, cum se exprimă cu lejeritate conducerea executivă, Chindia Târgoviște joacă sâmbătă la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, contra unei formații liniștite. Unirea ocupă locul 10, cu 31 de puncte, în vreme ce Chindia e pe 7, cu 38 de puncte.

Dacă gazdele mai au nevoie de o victorie în cinci etape pentru a-și asigura menținerea în eșalonul doi și din punct de vedere matematic, trupa lui Flavius Stoican are șanse minime de a ajunge pe podiumul seriei. Promovarea de care tot s-a amintit la Târgoviște în iarnă, și ulterior primăvară, este tot mai departe, Verdeș &co. înregistrând patru etape consecutive fără victorie în B2.

La Alba Iulia va fi foarte greu, asta și pentru că mulți dintre titularii obișnuiți sunt indisponibili. Unii sunt suspendați – cazurile Rădoi, Mladen, Cherchez, Anton – alții reținuți pentru lotul de juniori A – Voduț, Voineag și Băluță – iar Mihăescu este accidentat. În aceste condiții, este interesant de văzut la ce soluții vor recurge antrenorii Chindiei pentru a completa lotul de 18 care va fi deplasat la Alba Iulia. În tur a fost 0-0, pe stadionul Eugen Popescu.

Stoican: Nu i-am înjurat pe suporteri!

Înainte de plecarea spre Alba Iulia, antrenorul Chindiei a ținut să infirme lucrurile apărute în ultima perioadă într-un cotidian local. „Nu am înjurat pe nimeni din galerie. Nu îmi permit să îi jignesc pe suporterii Chindiei. Îi înțeleg, vor să vadă fotbal de calitate și rezultate, ori în ultima vreme noi nu am reușit să îi mulțumim. Dar, repet, nu m-am exprimat la adresa lor așa cum a apărut în presă”, a vorbit Stoican, care a dat asigurări că echipa va da totul pentru un rezultat pozitiv la Alba Iulia.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

11 May. 2012, 23:31 Seria 2
Pe aceeași temă