Hămbășan aruncă bomba: Joița nu mai preia Voința! Miercuri retrage echipa!

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 01:45 Campionat
Hămbășan aruncă bomba:** Joița nu mai preia Voința! Miercuri retrage echipa!

Impresarul Mihai Joița i-a anunțat, marți, pe oficialii grupării de pe „Municipal”, că renunță la achiziționarea clubului. În această situație, oficialii Voinței spun că, în cursul zilei de miercuri, vor trimite la federație adresa prin care înștiințează forul de la București că retrag echipa din campionat.

„M-a sunat pe la 3 și jumătate, la amiază, și mi-a spus că datoriile ar fi prea mari și că nu mai dorește să preia clubul. Asta după ce, vreme de două săptămâni, le-am pus clubul la dispoziție, au comandat un audit, pentru a vedea care sunt datoriile. După părerea mea, cred că nu sunt datorii mai mari de 100.000 de euro”, a declarat unul dintre oficialii Voinței, președintele Ioan Hămbășan.
Odată cu Joița au plecat și cei 2 antrenori, Tibor Selymes și Cezar Zamfir. În această situație, oficialii Voinței spun că, în cursul zilei de miercuri, vor trimite la federație adresa prin care înștiințează forul de la București că retrag echipa din campionat.

Joița: „Datoriile erau prea mari. Am decis să renunț la proiectul Voința Sibiu”

Impresarul Mihai Joița a declarat că auditul care l-a comandat la clubul sibian a scos la iveală datorii mult mai mari decât cele afirmate public de Ioan Hămbășan și asta după ce se ajunsese la jumătatea lui. Joița a explicat marți seară pentru site-ul nostru de ce a decis să nu mai preia echipa Voința Sibiu.
„Din păcate auditul a scos la iveală datorii mult mai mari decât cei 100.000 de euro de care vorbea domnul Hămbășan. Eu nu pot suporta singur acele datorii. Am decis că e mai bine să renunț. Am informat pe cei din conducere de decizia mea. Îmi pare rău, dar asta e decizia luată. Și cei doi antrenori care au venit odată cu mine au plecat de la echipă” a spus Mihai Joița.
De altfel jucătorii au fost informați că Cezar Zamfir și Tibor Selymeș nu se vor mai ocupa de echipă. Hămbășan a anunțat marți seară că în aceste condiții retrage echipa din liga 2.

Articol de Dragoș POPESCU

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 01:45 Campionat
Pe aceeași temă