Calcule, memorii și speranțe! Corona sesizează FRF pentru a câștiga 2 puncte

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 15:21 Seria 2
Calcule, memorii și speranțe!** Corona sesizează FRF pentru a câștiga 2 puncte

Oficialii Coronei fac calcule peste calcule pentru promovare. Imediat după meciul cu FC Argeș, directorul tehnic, Aurel Țicleanu, lansa ipoteza că FC Maramures va fi sancționată de FRF, iar Corona va beneficia de o victorie la masa verde, care ar asigura promovarea brașovenilor.

Pe teren, Corona și FC Maramureș au terminat la egalitate, scor 0-0. „FC Maramureș are un litigiu cu FRF. Conform regulamentului, ar trebui exclusă din campionat, întrucât echipa de juniori I nu s-a mai prezentat la meciuri. Dacă se va întâmpla acest lucru, vom lua două puncte la masa verde, iar Corona este promovată”, spunea Țicleanu.

Totuși, mai mulți oameni din fotbalul românesc spun că FC Maramureș riscă cel mult depunctarea. „Cei de la Corona dacă se bazează pe această variantă nu au nicio șansă. Cei de la FC Maramureș riscă cel mult o depunctare, iar faptul că au fost programați de FRF în această etapă spune totul”.

Președintele Coronei, Szakal Andras, spune că va sesiza FRF cu acest caz. „Ne vom întâlni luni și cred că vom trimite o hârtie la FRF în care vom sesiza acest caz. Oricum noi trebuie să câștigăm meciul cu FCM Târgu Mureș”, spune Szakal.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 15:21 Seria 2
Pe aceeași temă