Bodea: „Sper să nu fim iar dezavantajați de arbitri”

30 Sep. 2011, 16:09 Seria 2
Bodea:** „Sper să nu fim iar dezavantajați de arbitri

După remiza cu FC Olt (0-0) și eșecul de la Timișoara (1-2), echipa antrenată de Cosmin Bodea are nevoie de victorie cu Unirea Alba Iulia pentru a nu se îndepărta de podium.

Gaz Metan Severin nu poate conta în etapa a VII-a pe Bozidar Cosic, Milan Mitic și Patrian Trifu, dar vor reveni pe gazon Alex Neacșa și Adrian Olah, care și-au ispășit la Timișoara etapa de suspendare. „Venim după un program aglomerat. Timp de trei săptămâni, am jucat din trei în trei zile, dar am ieșit cât de cât bine din aceste meciuri dificile, fiindcă am rămas sus în clasament. Acum am avut mai mult timp la dispoziție să pregătim meciul cu Alba Iulia, dar iar avem jucători suspendați. Întâlnim o echipă cu jucători tineri și imprevizibili, care au obținut rezultate bune în acest sezon. Sper ca jucătorii mei să conștientizeze importanța acestei partide, să facă un meci bun și să câștigăm cele trei puncte care ne-ar menține în preajma podiumului. Totodată, speră să nu mai fim dezavantajați de arbitraj, ca în ultimele partide”, a spus antrenorul Cosmin Bodea.

Oficialii de la malul Dunării au depus memoriu împotriva arbitrului vâlcean Teodor Crăciunescu, pe motiv că echipa severineană a fost dezavantajată în partida pierdută cu 2-1 la Timișoara. Și Unirea Alba Iulia a obținut tot un punct în ultimele două etape, în care a întâlnit Poli Timișoara (1-1) și Gloria Bistrița (0-1).

S-au pus în vânzare și abonamente

Dacă la primele trei meciuri disputate pe propriul teren în campionat, cu Arieșul Turda (2-0), FC Bihor (3-0) și FC Olt Slatina (0-0) intrarea a fost lăsată liberă, pentru partida cu Unirea Alba Iulia organizatorii au pus în vânzare bilete, la prețuri cuprinse între 5 lei (tribuna 1 și 2), 10 lei (tribuna 0) și 50 lei (tribuna oficială), în timp ce peluzele vor fi închise.

Oficialii clubului severinean au tipărit în această săptămână și abonamente pentru cele 12 meciuri rămase de disputat pe „Municipalul” severinean în sezonul 2011-2012, la prețul de 40 lei (tribuna 1 și 2), 70 lei (tribuna 0) și 350 lei (tribuna oficială).

Biletele și abonamentele pot fi procurate, începând de astăzi, de la Stadionul „Municipal”

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

30 Sep. 2011, 16:09 Seria 2
Pe aceeași temă