Blănaru nu are gânduri răzbunătoare în fața „șoimilor”: „Am uitat ce a fost anul trecut”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 17:44 Seria 2
Blănaru nu are gânduri răzbunătoare în fața

Zicala un șut în fund un pas înainte i se potrivește de minune lui Miluță Blănaru. Pus pe liber de Național Sebiș, în ciuda celor 20 de goluri înscrise în stagiunea precedentă (19 în campionat și unul în Cupă), atacantul a ajuns în eșalonul secund la FC Olt. Aici a jucat în 12 dintre cele 13 meciuri pentru „alb-roșii”, 10 ca titular, fiind cel mai bun marcator al echipei sale (cu 4 reușite), peste golgheterul de serviciu Bobi Verdeș.

În tur, la Pâncota, Blănaru nu a mișcat prea mult, la fel cum s-a întâmplat și în stagiunea precedentă când îmbrăca tricoul Sebișului, echipă cu care a terminat pe locul doi după gruparea din Podgorie. „Nu am niciun resentiment din acest punct de vedere, am și uitat ce a fost anul trecut. Pâncota a meritat promovarea, eu mi-am atins până la urmă una dintre ținte, ajungând să joc în Liga a 2-a. Am și acum prieteni la Sebiș, aș dori să promoveze și să ne întâlnim pe teren anul viitor, dar și cu pîncotanii am rămas în relații bune. Chiar am observat că în ultimele meciuri se contează pe mulți dintre jucătorii care au dus greul și anul trecut în Liga a 3-a, reîntâlnirea va fi pe cât de plăcută pe atât de dificilă. Pâncota are echipă bună, dar trebuie să o batem pentru a fi în obiectiv până la primăvară, locurile 1-6″, a spus cel mai bun marcator al Slatinei.

Acesta spune că se simte bine la FC Olt, mai ales că Dan Oprescu i-a găsit locul potrivit în teren. „Ca extremă dreapta dau un randament bun și aici nu vorbesc neapărat de golurile reușite. Nu știu dacă sunt multe sau puține, însă simt că de pe acel post îmi pot ajuta echipa. Chiar mă bucur că am ajuns la Slatina, un club profesionist care merită o clasare mult mai bună. Sperăm să terminăm anul pe ultimul loc de play-off, iar la primăvară să urcăm și mai sus”, a adăugat fotbalistul de 25 de ani.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 17:44 Seria 2
Pe aceeași temă