Badea: „Trebuie să câștigăm sâmbătă!”

19 Aug. 2009, 16:07 Seria 2
Badea:**

 

Sâmbătă, FC Argeș va susține a doua partidă oficială din acest sezon, împotriva grupării Drobeta Turnu Severin. Gruparea pregătită de Ionuț Badea își dorește să obțină în acest meci primul succes din această ediție de campionat.


„Ne așteaptă o săptămână foarte importantă pe noi. Va trebui să ne refacem din punct de vedere moral după eșecul cu Târgu Mureș și va trebui să obținem victoria în partida de sâmbătă. Oricum, nu vom avea sub nicio formă o partidă lejeră. Ei au și un antrenor cu multe sezoane ca tehnician în Liga a II-a și cu siguranță vom avea un meci dificil. Joi vom intra în canto-nament pentru acest meci, iar vineri vom efectua ultimele pregătiri înainte de partida de la Vânju Mare.“, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Ionuț Badea.

 

O nouă întâlnire între Ionuț Badea și Marian Bucurescu

Partida de sâmbătă dintre Drobeta Turnu Severin și FC Argeș va propune un nou duel între tehnicienii celor două echipe și anume Marian Bucurescu și Ionuț Badea. Cei doi antrenori s-au întâlnit de fiecare dată în ultimele două sezoane.

 

În sezonul 2007 – 2008, Bucurescu antrena pe Drobeta Turnu Severin și echipa sa învingea pe FC Argeș cu scorul de 2 – 1 în etapa a XIX-a din acel sezon. În urma acelui meci tehnicianul echipei FC Argeș, Ionuț Badea, a fost înlăturat de la conducerea grupării din Trivale pentru o perioadă scurtă de timp.

 

Apoi, în sezonul precedent, tehnicianul piteștenilor și-a luat revanșa. FC Argeș învingea în etapa a VII-a pe CS Otopeni cu scorul de 2 – 1. Antrenor la ilfoveni era Marian Bucurescu, cel care la respectivul meci debuta pe banca echipei din Otopeni.

 

Sursa violafans.net

19 Aug. 2009, 16:07 Seria 2
Pe aceeași temă