Ayza speră ca Niculescu să rămână la CS Mioveni: „E un om de cuvânt”. Antrenorul e ferm: „Voi spune NU oricărei oferte”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2014, 17:47 Seria 2

Rezultatele bune din campionat și, în special, cele din Cupă au atras atenția asupra antrenorului echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu. Contactat de federali pentru a prelua naționala de tineret a României după promovarea lui Viorel Moldovan la naționala de seniori, tehnicianul argeșenilor este dat ca posibil înlocuitor pentru Flavius Stoican la Dinamo, dar și a lui Gheorghe Mulțescu la Petrolul. Totuși, oficialii echipei din Liga 2 cred că antrenorul lor nu va da curs unor posibile oferte din Liga 1 și va continua să o pregătească pe CS Mioveni.

Despre zvonurile unei posibile despărțiri de Claudiu Niculescu au vorbit și doi dintre cei mai importanți jucători ai trupei argeșene. Ayza știe doar de oferta de la naționala de tineret, dar are încredere în cuvântul tehnicianului și spune că acesta nu va pleca la Dinamo sau Petrolul.

„Sincer, nu am auzit că ar urma să ajungă la Dinamo sau Petrolul. Știu că după ce a fost contactat de oficiali ai Federației Române de Fotbal să preia echipa națională de tineret, a venit la noi în vestiar și ne-a spus că va rămâne la CS Mioveni, pentru că îi place grupul găsit. După cum se știe, am făcut lucruri bune cu Niculescu la timonă și mi-ar părea foarte rău să ne părăsească. Ar fi o mare pierdere pentru CS Mioveni. Sper să rămână. Mi-ar părea foarte rău să plece, dar la urma urmei asta e viața. Sincer, cred că nu va pleca, pentru că este un om de cuvânt”, a spus Roberto Ayza pentru ziarulargesul.ro.

La fel de convins este și Alin Popa: „Nu cred că va pleca pentru că s-a atașat  de noi și vrea să facem lucruri bune împreună. Va rămâne la CS Mioveni, alături de noi, pentru că avem atât de multe lucruri de înfăptuit…!”.

Stancu: „Avem nevoie de el pentru a duce la bun sfârșit proiectul început”

Constantin Stancu, președinte executiv al CS Mioveni, a auzit despre anumite cluburi interesate de Claudiu Niculescu, însă speră ca acesta să continue proiectul început la galben-verzi. „Sper să nu plece, el are contract cu noi și pe deasupra a început o muncă la CS Mioveni care dă roade pe zi ce trece. A avut aici rezultate de excepție, noi avem încredere maximă în el, este un adevărat profesionist și nu cred că va pleca. Am auzit și eu că ar fi interesate anumite cluburi din primul eșalon de serviciile sale, dar eu sper să nu plece de la noi. Avem nevoie de el pentru a duce la bun sfârșit proiectul început. Este adevărat că fotbalistul Claudiu Niculescu are o activitate bogată la Dinamo București, este echipa sa de suflet, și la un moment dat își dorește, poate, să se întoarcă în Ștefan cel Mare, în postura de antrenor, dar pe moment nu cred că se pune problema de așa ceva”, a spus Stancu pentru sursa mai sus citată.

Olteanu: „Mi-a spus că vrea să rămână”

Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni, spune că a avut o discuție cu Niculescu în privința zvonurilor și că este liniștit. „Am auzit și eu speculațiile care se fac pe seama lui Claudiu Niculescu, dar vă mărturisesc sincer că nu mă tem de faptul că ar putea să ne părăsească. Am avut zilele acestea o discuție cu el, mi-a spus că vrea să rămână și să continue munca la CS Mioveni, și-a dat cuvântul în acest sens. În plus, este mulțumit de grupul găsit aici, de modul cum jucătorii răspund la pregătire”, a spus și Olteanu.

Claudiu Niculescu este ferm în privința rămânerii sale la echipa argeșeană. „Nu e nimic adevărat vizavi de plecarea mea de la CS Mioveni. Nu se pune problema să plec, voi rămâne aici, alături de băieți pentru că avem multă treabă. Referitor la speculații, nu m-a sunat nimeni până acum și oricum voi spune «nu» oricărei oferte”.

Marius ANGHEL 12 Nov. 2014, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă