„Avem șansa să ne recuperăm greșelile în meciul cu Vâlcea”

16 Nov. 2011, 14:46 Seria 2

Mobilizare generală în tabăra celor de la FC Olt Slatina după eșecul suferit pe terenul ultimei clasate, Arieșul Turda. Alb-vișiniii sunt nevoiți să obțină cele trei puncte în confruntarea susținută în fața propriilor suporteri cu CSM Râmnicu Vâlcea, pentru a nu se distanța de celelalte contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării.

FC Olt Slatina se află în fața unui meci extrem de important. Pentru a încheia turul de campionat pe un loc lipsit de grija retrogradării, gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu nu își permite pași greșiți în penultima etapă, atunci când primește vizita unei alte formații angrenate în lupta pentru supraviețuire, CSM Râmnicu Vâlcea. Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina Dan Ignat este conștient de miza întâlnirii.

„Avem mare nevoie de victorie. Lupta pentru evitarea retrogradării este încă strânsă, noi ne aflăm într-o situație destul de dificilă în clasament, trebuie să ne mobilizăm, să dăm totul pe teren, astfel încât să câștigăm. Va fi un meci greu, ei sunt cam în aceeași situație, fiecare punct contează, iar ei cu siguranță s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate, care pe noi nu ne-ar avantaja”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Dan Ignat.

„Avem șansa să ne recuperăm greșelile de la Turda”

Mijlocașul grupării alb-vișinii spune că eșecul de la Turda trebuie uitat, toată atenția fiind îndreptată asupra confruntării cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Fiecare în parte am încercat să trecem peste înfrângerea de la Arieșul Turda. Ne-am dat seama că am făcut un meci slab, dar avem șansa să ne recuperăm greșelile în meciul cu Vâlcea și să obținem victoria, care este obligatorie”, mai spus Dan Ignat.

FC Olt Slatina ocupă locul paisprezece în clasamentul seriei, aflându-se la trei puncte de linia ce delimitează zona retrogradării. În ultima etapă, gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește FC Bihor.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Marius Tudor

16 Nov. 2011, 14:46 Seria 2
Pe aceeași temă