Au votat cu gândul la Simota

01 Dec. 2008, 13:21 Seria 2
Au votat cu gândul la Simota

Mulți sportivi din Valea Jiului au intrat deja într-o bine meritată vacanță de iarnă, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și rupă din prețiosul timp pentru a merge la vot. Fotbaliști, șahiști sau popicari, „ambasadorii” Văii au fost prezenți, ieri, pentru a-și vota, spun ei, viitorul.

Nu au lipsit nici jucătorii de la Jiul, având în vedere că patronul lor Alin Simota a candidat pentru un loc în Senat. „Dacă câștigă poate o ducem și noi mai bine cine știe. Așa că am fost la vot”, a spus unul dintre jucătorii de la Jiul ce a dorită să-și păstreze anonimatul.

Gabriel Apetri, căpitanul „alb-negrilor” a dat un exemplu mai mult decât pozitiv colegilor de echipă și și-a făcut datoria și în afara terenului, așa cum îi stă bine unui lider care se respectă.

„Este normal să mergi la vot pentru că suntem români înainte de toate. Normal că i-am luat și pe colegii de echipă din Vale și am votat”, a spus atacantul Gabriel Apetri, unul dintre cei trei jucători autohtoni de la gruparea petroșeneană.

La vot s-au prezentat și o parte din jucătorii de la Minerul Lupeni. După ce a contribuit din plin la succesul din ultima etapă, Rober Cristian a pus mâna pe ștampilă și a votat, viitorul, spune el. „Ar fi o rușine să nu mergem la vot. M-am dus pentru binele meu în primul rând”, a declarat mijlocașul Minerului, Robert Cristian.

Articol scris de Loredana Juglea

01 Dec. 2008, 13:21 Seria 2
Pe aceeași temă