Atmosferă încordată la ACU

08 Jul. 2009, 12:13 Seria 2
Atmosferă încordată la** ACU

Fotbaliștii de la CSU Vasile Goldiș au bifat ieri două ședințe de pregătire, ambele având ca scop intrarea treptată în efort. Costel Bogoșel le-a arătat și mingea jucătorilor, însă exercițiile au fost solicitante, dar nici unul dintre componenții lotului nu a „mârâit”. Totuși, chiar dacă la antrenamente se muncește bine, se simte o oarecare tensiune în cadrul lotului, atmosfera fiind una încordată. „Este greu să muncim cu zâmbetul pe buze. Am retrogradat și asta se simte în cadrul lotului. Cel puțin, eu simt că nu voi mai juca în Liga a II-a cu echipa. Cu toate acestea, trebuie să ne pregătim bine, căci există și posibilitatea să evoluăm tot în eșalonul doi”, a spus Călin Bota, fotbalist în jurul căruia se încearcă reconstrucția și, dacă se va evolua în Liga a III-a, se va încerca promovarea imediată. Cert este că tehnicianul de la CSU Goldiș le-a pregătit fotbaliștilor, la fel ca și în iarnă, o pregătire spartană, cum mulți nu au mai întâlnit până acum.
 

 

Exclușii, tot pe Motorul

 

Fotbaliștii excluși din lot sunt primii care se antrenează pe stadionul Motorul, deranjându-l evident pe Costel Bogoșel, care trebuie să se ocupe în particular de ei. „Ne pregătim deocamdată pe Motorul. Ce să facem? Nu am greșit cu nimic și nu am înțeles decizia luată”, a spus Radu Andone, fotbalist care, dacă echipa câștiga partida cu FC Bihor, era considerat un erou pentru golul marcat în prelungirile meciului de la Lupeni. În ton cu Andone a fost și Remus Lung. „Nu știu ce voi face în continuare. Am o ofertă de la Național Sebiș. Poate voi merge sau poate nu. Deocamdată mai am de luat bani de la CSU și un contract care poate o să-l onorez până la capăt. Încă nu știu ce voi face. Mă pregătesc normal, deoarece sunt sub contract cu clubul”, a spus Remus Lung, fotbalistul care are cele mai multe prezențe la echipă.
 

 

Alin Drăgan, un ultim antrenament

 

Alin Drăgan a efectuat un ultim antrenament la CSU Goldiș. Fotbalistul a reușit să obțină dezlegarea de la club, iar în următoarele zile își va introduce actele la Federația Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract. „Nu are rost să mai stau aici. Îmi voi căuta o echipă unde să joc. Nu știu încă dacă în țară sau în străinătate”, a spus cel poreclit „Mielu””.
 

 

Plecați definitiv

 

Geta Onu a decis, împreună cu conducerea clubului, să renunțe și la serviciile lui Cosmin Paina, Viorel Gheorghe, Ilie Mușuroaia și Bogdan Iambor. Cei trei și-au încheiat contractele cu clubul și nu le-au mai fost prelungite înțelegerile. „Nu știu unde au plecat. Știu doar că nu le-au mai fost prelungite contractele”, a spus Costel Bogoșel. Altfel, dacă Paina, Mușuroaia și Iambor au bifat prezențe în campionatul trecut în echipă, portarul Viorel Gheorghe nu a apărat nici măcar o secundă într-un meci oficial.
 

 

Țamboi are de lucru

 

Antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor și în același timp administrator delegat, Sandu Țamboi a avut ieri sub comandă patru portari. În afara lui Ovidiu Pășcălău și Florin Rusu, la antrenament a luat parte și Popescu (Șoimii Lipova) și Pall (juniori UTA). La antrenamente este așteptat și un alt portar de la juniorii B ai lui Francisc Tisza.
 

 

Roșca: „Tot mai greu e”

 

Ciprian Roșca s-a antrenat cot la cot cu mai tinerii colegi de echipă, iar la final se vedea pe el efortul depus. „Tot mai greu e”, a spus cel care are cele mai multe funcții la echipă: antrenor secund, jucător și director sportiv. Alături de Roșca și Mițiți a resimțit duritatea antrenamentelor, dar și o mai veche accidentare. „Încă mă mai ține accidentarea, dar cu toate astea trag la antrenamente”, a spus celălalt veteran al echipei din Aradul Nou.
 

 

Vitezistul Turcaș

 

La seria de alergări din cadrul antrenamentului de dimineață, Gabi Turcaș a fost cel mai bun. De fapt, se cunoaște că și în teren mijlocașul arădean depune risipă de efort. Alături de Turcaș și Bogdan Onu a dorit să termine cursa contracronometru pe primul loc. Altfel, să mai spunem că ziua de ieri a fost una a venirilor de fotbaliști în probe, iar astăzi, cu începere de la ora 17, CSU Vasile Goldiș va disputa un triunghiular alături de Voința Mailat și Avântul Târnova.
 

 

Articol scris de Daniel Berar
 

08 Jul. 2009, 12:13 Seria 2
Pe aceeași temă