Așa da! Întâlnire conducere-jucători-suporteri, înaintea meciului cu Vâlcea

12 Apr. 2012, 10:25 Seria 2

Pentru prima dată de la înființarea Chindiei Târgoviște, suporterii echipei au putut discuta în cadru organizat cu conducerea, staff-ul tehnic și câțiva dintre jucătorii reprezentativi, la o halbă de bere și o felie de pizza, într-un climat prietenesc, la TowersPub, în vecinătatea simbolului orașului, Turnul Chindiei.

Surpriza foarte plăcută a serii a constituit-o apariția președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu. „Nu ne-am așteptat să ajungem atât de repede aici. Să promovăm în Liga a II-a și să fim sus, cu ambiții la Liga I. Dacă vom promova pe prima scenă, vom juca un timp pe stadionul Astra, din Ploiești”, a declarat inițiatorul proiectului fotbalistic Chindia Târgoviște.

Președintele CJD a ținut să comenteze și zvonurile apărute în ultima vreme într-o parte a presei locale, care aminteau de o ruptură între administrația locală și președintele de onoare al Chindiei, Gică Popescu: „Noi am făcut acest proiect pe patru ani. Vom trage linie la sfârșit. Asta ca să nu mai existe speculații și discuții pe seama relației mele cu Gică. Nu ne-am certat niciodată, de la începutul colaborării”, a declarat Florin Popescu, care a primit un fular în culorile Chindiei, din partea administratorilor site-ului suporterilor, chindiatargoviste.ro. „Recunosc că nu m-am așteptat la o discuție atât de plăcută. Mă gândeam că suporterii vor veni și ne vor contesta”, s-a exprimat și tehnicianul Flavius Stoican, vizibil emoționat de întâlnirea cu fanii.

Aproape 30 de susținători ai Chindiei au fost prezenți miercuri în TowersPub.

IMPORTANT:
Conducerea clubului a oferit asigurări că începând de la meciul cu FC Bihor, programat duminica viitoare, suporterii vor avea asigurat un autocar pentru jocurile din deplasare. De asemeni, potrivit președintelui executiv Mihai Neguț, în curând va fi lansat site-ul oficial al clubului și va fi deschis un magazin cu articole promoționale, în culorile Chindiei Târgoviște. Pe această cale, site-ul suporterilor felicită conducerea clubului pentru aceste demersuri și îi asigură pe toți responsabilii clubului târgoviștean de întreaga susținere!

Articol și foto de Ionuț MARIN

12 Apr. 2012, 10:25 Seria 2
Pe aceeași temă