Artimon atenționează înainte disputei cu Șoimii: „Ne așteaptă un meci dificil, un joc cu o echipă rănită”

Artimon atenționează înainte disputei cu Șoimii:**

Flancat de cei trei căpitani ai echipei – Gheorghe Goșa, liderul vechii gărzi, Ciprian Dinu, reprezentantul noilor sosiți la echipă, și Andrei Artean, căpitanul jucătorilor sub 21 de ani -, antrenorul principal al formației FC Caransebeș, Alin Artimon, a susținut joi, 5 martie, o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre meciul de sâmbătă, din etapa a 18-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, în care gugulanii vor juca, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș, în compania celor de la Șoimii Pâncota.

„Suntem înaintea unui joc important, a unui start pe care ni-l dorim reușit, un start care să convingă pe toată lumea că perioada pe care am petrecut-o în pregătiri am folosit-o util, demonstrând asta prin calitatea jocului și prin rezultatul pe care trebuie să-l obținem sâmbătă. Ne așteaptă un meci dificil, un joc cu o echipă rănită, care a pierdut o partidă acasă și care cu siguranță nu va presta la același nivel la care a făcut-o în etapa trecută. Vom găsi o echipă agresivă, care își va vinde scump pielea, care își va propune să realizeze puncte la Caransebeș, o echipă care va arăta total diferit față de cea din meciul trecut, partidă pe care am văzut-o și eu, și care va fi schimbată ca sistem, ca formulă, va avea jucători apți, sănătoși în totalitate, sunt convins că se vor reface toți până la ora jocului, și pe care îi așteptăm într-o confruntare normală, iar la final cei care merită să realizeze punctele să plece cu ele. Am încredere mare în jucătorii mei, știu cât am muncit, știu cât de tare își doresc să obțină puncte și să-și realizeze obiectivele. Toți cei care vor fi sâmbătă în teren, primul unsprezece și cele trei schimbări, pot să realizeze obiectivul împreună cu ceilalți componenți ai lotului. Vizavi de jocul care urmează, e normal ca o echipă care pierde de maniera în care au făcut-o ei în etapa trecută, să aibă reacție. În condițiile astea ne așteaptă un joc de luptă, un meci încins, o partidă în care punctele se vor decide greu. Eu sper, și cred că până la final vom avea forța necesară să le obținem noi. E un joc important, dar nu decisiv”, a spus Alin Artimon.

La rândul său, „veteranul” Gheorghe Goșa a declarat: „Cu siguranță suntem deja o echipă și vom încerca să arătăm asta sâmbătă, prin câștigarea celor trei puncte”.

„Primul meci întotdeauna e mai greu, trebuie să intrăm în așa-zisa stare de competiție și să fim foarte atenți la începutul de partidă. Jucăm acasă și trebuie să ne impunem jocul, și asta nu numai pe teren propriu, ci și în deplasare. Suntem cumva obligați, condamnați să câștigăm de-acum fiecare meci”, a spus și Ciprian Dinu.

„Ne așteaptă un meci foarte greu și suntem conștienți că ei ne-au administrat cea mai severă înfrângere din campionat. Nu e vorba de răzbunare, ci de orgoliul nostru de jucători, așa că ne dorim foarte mult să câștigăm. Ei au un mic avantaj față de noi, fiindcă au jucat un meci oficial în plus, și va fi cu atât mai greu”, a declarat și Andrei Artean, liderul jucătorilor sub 21 de ani de la FC Caransebeș.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă