Arădenii trec granița în Ungaria

06 Feb. 2009, 11:32 Seria 2
Arădenii trec granița în Ungaria

ACU va pleca sâmbătă dimineața în Ungaria, la Debrecen, acolo unde va participa la un interesant tureneu, la care și-au anunțat prezența încă trei formații maghiare.

Costel Bogoșel așteaptă cu interes cele două partide din cadrul turneului, pentru a vedea nivelul de pregătire la care s-a ajuns. Cert este că începând de luni, gruparea arădeană va demara al doilea cantonament din această perioadă, după acumulările montane de la Moneasa. De această dată, tehnicianul arădean va pune accent mai mare pe jocurile de verificare, iar la ieșirea din cantonament echipa va face deplasarea la Oradea, pentru un „amical” cu FC din localitate. „Abia după turneul din Ungaria și „amicalele” din cursul săptămânii viitoare îmi voi putea face o părere mai clară. Deocamdată nici un jucător să nu se considere titular. Toți trebuie să tragă tare și să-mi demonstreze că merită să joace din primul minut”, a declarat Costel Bogoșel.

Acesta se confruntă și cu două probleme de ordin medical în cadrul lotului. Miculescu nu se mai antrenează de aproximativ două săptămâni, din cauza unei nefericite entorse de gleznă, iar Adrian Negrita acuză dureri la spate și e foarte posibil să nu facă deplasarea în Ungaria.

Balaci e rezolvat, iar Burlacu e dat în urmărire generală

În cele din urmă, după câteva polemici între jucător și conducere, Claudiu Balaci a plecat de la CS Universitatea. Atacantul a primit dezlegarea din partea Getei Onu, astfel că din retur nu va mai fi văzut în Aradul Nou. Un alt fotbalist care a făcut parte din lotul studenților, Burlacu, a devenit un caz pentru CS Universitatea. „Nu știu ce e în capul acestui băiat. A dispărut fără urmă, deși se află sub contract cu CS Universitatea. Habar nu am unde este. Nu a mai dat nici un semn de viață. Va apărea într-o zi să-și ceară dezlegarea, iar atunci vom discuta după alte poziții”, a spus Geta Onu.

Articol scris de Daniel Berar
 

06 Feb. 2009, 11:32 Seria 2
Pe aceeași temă