Anghel: „În jocul de vineri vor apărea schimbări”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 13:24 Seria 2
Anghel:**

SCM Argeșul Pitești, liderul seriei a VI-a, va juca mâine pe teren propriu împotriva formației Urban Titu. Formația oaspete nu are un parcurs reușit de campionat, echipa clasându-se pe locul 10 cu doar nouă puncte. În această partidă vor apărea și unele schimbări în echipa lui Iulian Crivac, Stancu fiind suspendat iar Drăgan accidentat.

„Meciul de vineri este unul tipic de campionat pe care îl vom aborda la victorie, așa cum am făcut cu toate partidele de până acum. A fost exepția de la Câmpina unde pe un fond bun de joc al nostru s-a întâmplat să primim trei goluri pe trei greșeli personale mari. În jocul de vineri vor apărea schimbări în echipă datorită cartonașului roșu luat de Bogdan Stancu și accidentarea lui Drăgan. Astfel, vom fi nevoiți să apelăm la jucători ce au evoluat mai puțin până acum”, a declarant Eugen Anghel, antrenorul de portari al formației SCM Argeșul Pitești.

SCM Argeșul este în acest moment liderul seriei, echipa având 26 de puncte în clasament, cu două mai mult față de Chindia Târgoviște și FC Zagon.

Eugen Anghel afirmă că gruparea din Trivale este pe o pantă ascendentă și că este foarte important ca din partidele rămase din acest an SCM Argeșul să obțină toate punctele puse în joc: „Făcând o analiză în tot ceea ce s-a întâmplat în turul campionatului putem să observăm că suntem pe un plus iar ultima parte a turului am mers pe o pantă ascendentă. Referitor la o linie de clasament, avem 28 de goluri marcate și doar 11 primite iar asta înseamnă că stăm foarte bine, chiar cel mai bine din toate echipele care acced la promovarea în liga a II-a în ceea ce privește golurile marcate, însă mai avem de lucrat pe partea defensivă. Cu puțină atenție, trăgând o linie puteam să avem două trei puncte în plus în acest moment față de celelalte echipe. Trebuie să avem foarte mare grijjă și să rămânem cu picioarele pe pământ. Chiar dacă în acest moment ocupăm locul întâi, știți foarte bine că se joacă play-off și play-out. Avem returul de campionat unde avem o singură deplasare mai grea, la FC Zagon iar echipele care vor intra în play-off le avem pe toate acasă și vom face tot posibilul să câștigăm aceste partide”.

SCM Argeșul Pitești – Urban Titu se visputa vineri de la ora 14:00 pe stadionul Nicolae Dobrin.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 13:24 Seria 2
Pe aceeași temă