„Am vrut să rămân la Petroșani”

12 Jan. 2009, 12:03 Seria 2
„Am vrut să rămân la Petroșani

Horațiu Popa, unul dintre puținii jucători autohtoni de la Jiul Petroșani, spune că este afectat de modul în care echipa petroșeneană încearcă să se debaraseze de serviciile sale.

 

„Am vrut să mă stabilesc definitiv în Petroșani după perioada petrecută în Austria la o grupare din liga  a treia. Sper să existe o cale de înțelegere între mine și Jiul altfel voi fi nevoit să acționez pe alte căi legale pentru a-mi recupera banii pe care clubul mi datorează”,a spus Horațiu.

 

Conform celor declarate de fundașul de 26 de ani Jiul îi datorează în jur de 2000 de euro, bani proveniți din rate contractuale.

 

„Nu mai pun la socoteală trei prime restante pentru că ni s-a motivat că suntem la minus 6 în clasamentul adevărului, dar până la urmă sunt banii mie. Eu unul sunt nemulțumit și de faptul că nu am fost folosit în toate meciurile de campionat. Am jucat titular în doar 7 partide ceea ce mi se pare puțin, având în vedere că echipa este pe locul 12. Cred că meritam și eu mai multă atenție din partea antrenorului”.

 

 Popa are la activ 100 de meciuri în liga secundă și 12 în prima ligă al FC Vaslui.

„Nu-mi convine să fiu dat afară fără motiv pentru că și imaginea mea are de suferit și este normal să vin și să cer explicații de la conducere. Eu unul cel puțin voi fii prezent la reunirea lotului de pe data de 12 ianuarie. Nu mă mulțumesc cu explicația dată de club că a renunțat la mine din cauza crizei financiare. Eu m-am certat cu niște impresari pentru a veni la Jiul și acum la 26 de ani îmi spun că nu mai au  nevoie de serviciile mele”, afirmă Horațiu Popa.

 

Jucătorul spune că la ora actuală are oferte de a pleca dar nu cunoaște situația lui exactă:

 

„Nu știu cât cer pe mine. Normal ar fi să mă lase să plec liber așa cum am venit”.

 

Până se va clarifica situația la club Horațiu se va ocupa împreună cu prietena sa, Ramona Ciofu, de afaceri.

 

„Am deschis un birou de traduceri și legalizări în acte în ideea  de a face și altceva decât fotbal pe viitor”. Tatăl lui Horațiu, Mircea Popa este fost jucător internațional și antrenor la Jiul.

 

„Părinții mei s-au stabilit deja în Italia, doar eu am mai rămas în țară și am rămas pentru că mi-am dorit să joc la Jiul și în prima ligă. Am jucat la toate eșaloanele cu Jiul și în B și în C și îmi lipsește o promovare. Sper ca relația mea cu Jiul să nu se termine aici”.

 

 

Articol scris de Loredana Juglea

 

12 Jan. 2009, 12:03 Seria 2
Pe aceeași temă