„Am negociat cu Dorinel”

09 Jun. 2009, 10:00 Seria 2
„Am negociat cu Dorinel

Antrenorul Universității și patronul formației nou promovate din C5, căreia echipa clujenii i-au propus să nu se înscrie în campionat, au avut duminică o primă rundă de negocieri.

Dorinel Munteanu a tatonat deja terenul la Fortuna Covaci, echipa la al cărei loc de liga secundă tânjesc clujenii. Formația satului cu 700 de locuitori rămâne o variantă de salvare pentru clujeni, dar tratativele sunt dificile.

 

„Am discutat cu Dorinel duminică, dar nu vând locul. Chiar dacă nu avem bani și suntem o echipă mică trebuie să ne gândim bine la ce vom face”, spune patronul micuței echipe, Florin Macavei.

 

Acesta știe însă că Liga a II-a este o competiție mult prea costisitoare pentru Fortuna Covaci și nu respinge din start inițiativa clujenilor. „U” Cluj este interesată să nu ne înscriem. Sunt cheltuieli mari în Liga a II-a și nu sunt hotărât sută la sută să înscriu echipa. Vom vedea după finalul campionatului. În viață sunt multe tentații, iar oferta lui „U” Cluj este în acest moment o tentație”, a recunoscut Florin Macavei.

 

Indecizia acestuia a fost sesizată și de Dorinel Munteanu. „Am avut doar o discuție de principiu. El a avut unele pretenții pe care le voi comunica oficialilor. Vom vedea”, a dezvăluit „Neamțul”.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

09 Jun. 2009, 10:00 Seria 2
Pe aceeași temă