„Am făcut transferuri bune!”

17 Mar. 2009, 18:21 Seria 2

După un început cu stângul în actualul sezon, când mulți se întrebau dacă nu cumva Geta Onu s-a înșelat în privința achizițiilor, gruparea arădeană a reușit să „lege” două victorii la rând, mai întâi cu Mureșul Deva, iar sâmbătă la Câmpia Turzii, cu Mechel din localitate. „Eu am spus și după partida pierdută de la Petroșani că am mare încredere în echipă și în jucătorii aduși în perioada de iarnă. Înfrângerea cu Jiul a fost un simplu accident, deoarece fotbaliștii au crezut că doar prezența lor în teren le asigură succesul. I-am văzut apoi determinați la antrenamente și rezultatele s-au văzut după aceea cu Deva și Câmpia Turzii. Acum sperăm să trecem cu bine și peste partida cu Drobeta Turnu Severin”, a declarat Costel Bogoșel.

Sâmbătă, în Aradul Nou va sosi o echipă care nu a pierdut nicio partidă în retur. Au fost două remize cu „U” Cluj și Internațional Pitești, iar sâmbătă o victorie în fața celor de Liberty Salonta pentru FC Drobeta Turnu Severin. „Ne așteaptă un meci foarte greu cu Drobeta Turnu Severin. Sunt convins că putem să câștigăm jocul, dacă vom fi la fel de concentrați ca-n rundele precedente. Eu sper să am la dispoziție tot lotul, deoarece sunt câteva probleme medicale după partida de la Câmpia Turzii”, a mai spus tehnicianul arădean.  În urma jocului cu Mechel, Ciprian Roșca, Gabi Turcaș și Alin Drăgan au părăsit mai repede terenul, fiind accidentați. Costel Bogoșel mai spune că s-a așteptat ca echipa gazdă să aibă ocazii importante de a marca și și-a avertizat înaintea jocului echipa. „Era clar că își vor crea ocazii de a marca, având în vedere situația lor din clasament. Asta le-am și spus înainte de meci jucătorilor mei și nu m-am înșelat, deoarece în repriza a doua am fost dominați de cei din Câmpia Turzii. Dar, și în aceste condiții, pe contraatac, am avut ocazii de a marca. Mă bucur pentru victoria noastră, dar și pentru cea realizată de UTA. Chiar țin să-i felicit și pe această cale pentru că au câștigat jocul cu Minerul Lupeni. Pentru echipa mea, și un rezultat de egalitate la Câmpia Turzii era privit ca un eșec. Dar, după cum am evoluat, victoria noastră este meritată”, a concluzionat Costel Bogoșel.

Turcaș, la primul gol în Liga a II-a
Pentru Cristian Luca, care a ajuns la „cota 9” în clasamentul celor mai prolifici fotbaliști din eșalonul doi, nu mai e un motiv de foarte mare bucurie când marchează. Pentru Gabi Turcaș, cel care a înscris cel de-al doilea gol al grupării studențești în partida de la Câmpia Turzii, are o însemnătate mult mai mare. Blondul mijlocaș arădean se află la primul gol marcat în Liga a II-a. „Trebuie să facă cinste băieților cu câte o bere”, spune Bogoșel. Altfel, antrenorul de la CS Universitatea a făcut mari modificări în formula de start, titularizându-l pe Turcaș în locul lui Iambor la mijlocul terenului, iar Cosmin Aldea a fost folosit în centrul defensivei, acolo unde a făcut cuplu cu Remus Lung, în absența lui Nicolau, care a fost suspendat pentru partida cu Mechel Câmpia Turzii. „Aldea a jucat foarte bine pe postul de fundaș central. S-a pregătit foarte bine după înfrângerea de la Petroșani. Și acum cred că fotbalistul nu a făcut o pregătire bună de iarnă și de aceea nu a avut o evoluție mulțumitoare în prima etapă. Este un jucător valoros care poate să ne ajute”, a spus tehnicianul de la CS Universitatea Vasile Goldiș.
 

Articol scris de Daniel Berar

 

17 Mar. 2009, 18:21 Seria 2
Pe aceeași temă