ALRO schimbă „11” cu Alba

30 Mar. 2012, 15:38 Seria 2
ALRO** schimbă

Alro Slatina se pregătește pentru duelul de sâmbătă cu Unirea Alba Iulia. Partida se anunță importantă pentru aluminiști, iar antrenorul Daniel Mogoșanu caută „unsprezecele” câștigător.

În condițiile în care Boroiban este suspendat, iar Velcovici nu a primit acordul medicului să joace sâmbătă, Mogoșanu anunță schimbări în formula de start.

„Avem un meci foarte greu. Sperăm ca băieții să aibă o schimbare de atitudine și să obținem un rezultat pozitiv. Vor fi schimbări în primul „unsprezece” pentru că avem două probleme de lot. Boroiban este suspendat, iar Velcovici nu a primit acceptul medicului să joace sâmbătă. Nu este apt sută la sută și nu vrem să-l forțăm. Este o etapă importantă, jucăm cu una dintre contracandidatele la locul al treilea din serie”, a spus Mogoșanu.

Aluminiștii, amenințați cu amenzi usturătoare

Jocul aluminiștilor din primele două etape a nemulțumit pe toată lumea. După ce la începutul săptămânii președintele executiv, Jane Nițulescu, a dat un avertisment verbal lotului de jucători și băncii tehnice, oficialii de la Alro sunt hotărăți să-i sancționeze pe elevii lui Mogoșanu dacă jocul nu se schimbă.

Nițulescu susține că va trece la amenzi dacă aluminiștii nu își modifică atitudinea în joc. „Sunt total nemulțumit după primele două etape. Jucătorii trebuie să înțeleagă că au de primit niște bonusuri. Dacă jocul nu se schimbă și mai au sincope, vor primi niște amenzi usturătoare. Le cerem atitudine, dacă o vor avea, nu vor mai fi emoții. Totul depinde de evoluția jucătorilor, de Mogoșanu cum îi pregătește. În minutele 42 – 43 din meciul cu Timișoara au avut o sincopă în care au luat două goluri.

Au încercat pase decisive, șuturi de la distanță. Am avut superioritate numerică 37 de minute, în această perioadă trebuia să construim. Eu am avut o discuție cu ei. Le-am dat un avertisment luni. O să aplicăm regulamentul dacă mai au astfel de sincope”, a spus Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Mar. 2012, 15:38 Seria 2
Pe aceeași temă