ALRO dă totul cu Unirea

29 Mar. 2012, 15:00 Seria 2
ALRO** dă totul cu Unirea

Victoria este singura variantă a celor de la Alro în partida cu Unirea Alba Iulia. Aflată la patru puncte distanță de podium, echipa slătineană nu-și permite pași greșiți în lupta pentru locul al treilea. Un eventual eșec în acest meci ar putea aduce modificări pe banca tehnică.

După înfrângerea de la Timișoara, aluminiștii revin sâmbătă, în fața propriilor suporteri. Pe stadionul „1 Mai”, fotbaliștii pregătiți de Daniel Mogoșanu primesc vizita ocupantei poziției a șaptea în clasamentul seriei, Unirea Alba Iulia. La începutul săptămânii, conducerea executivă a dat un avertisment jucătorilor și staff-ului tehnic, astfel că un rezultat negativ nu ar rămâne fără repercusiuni. Președintele Jane Nițulescu crede că meciul cu ardelenii nu va fi unul ușor, în condițiile în care evoluțiile formației locale au lăsat de dorit.

„Jucăm cu Alba Iulia, care e la plus doi, e în fața noastră la adevăr. E un lot cu care noi credeam că avem rezultate. Spre surprinderea noastră, n-am mai avut aceeași consistență”

Nițulescu speră ca aluminiștii să aibă un alt mod de abordare a partidei cu echipa din Alba Iulia, pentru a-și putea apropia cele trei puncte. „Noi am fost corecți și suntem corecți cu ei și le cerem și lor și conducerii tehnice să joace și să se respecte”

În turul campionatului, Alro a încheiat la egalitate, scor 0-0, întâlnirea disputată la Alba Iulia, după un joc în care slătinenii au irosit numeroase ocazii de a marca. În această primăvară, formația ardeleană este una dintre contracandidatele grupării de pe Olt la ocuparea unuia din locurile trei-patru.

Partida dintre Alro Slatina și Unirea Alba Iulia se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, și va fi transmisă în format LiveText de site-ul www.olttv.ro.

29 Mar. 2012, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă