„Adversarii noștri să tacă!”

14 May. 2009, 19:10 Seria 2

Ștefan Stoica, tehnicianul grupării piteștene, este nemulțumit de atmosfera creată de unele dintre grupările din seria a doua, punând acest lucru pe seama faptului că nu au reușit să câștige în fața lor. Într-o declarație apărută pe site-ul oficial al clubului, Stoica a precizat:

” Toată lumea are ceva cu Internațional, dar nimeni nu știe că în echipă evoluează uneori trei juniori, că antrenamentele se fac ca în prima ligă și că nu ne lipsește nimic. Sunt ferm convins că Internațional Curtea de Argeș, indiferent dacă eu voi continua sau nu aici, o să facă istorie în fotbalul românesc. Așadar, mi se pare firesc locul pe care suntem. 


Alte echipe vor prin minciună să facă performanță, ori performanța se face numai prin munca și cu o infrastructură adecvată. Adversarii noștri fac atmosferă probabil fiindcă nu au reușit să câștige în fața noastră. Dacă noi eram așa de puternici, de ce nu am căștigat la Lupeni? Sunt doar speculații, caracteristice oamenilor mici. Nicio echipă nu ar trebui să vorbească de noi, avem în lot mai mulți fotbaliști de 18-19 ani, care joacă deja în liga a doua. Probabil că nu se pot împăca cu ideea că suntem pe locul al doilea și folosim foarte mulți tineri în teren”.  

 

 

14 May. 2009, 19:10 Seria 2
Pe aceeași temă