ACU, la început de drum

12 Jan. 2009, 14:20 Seria 2

Lotul de fotbaliști de la AC Universitatea s-a reunit în această dimineață, în Aradul Nou, pentru a demara antrenamentele dinaintea returului actualei ediții de campionat.
Voia bună a dominat atmosfera din tabăra studențească, chiar dacă pentru AC Universitatea va urma o perioadă foarte grea de pregătire și după aceea una mult mai dificilă odată cu reluarea partidelor din campionat.
Așa cum era de așteptat, la reunirea lotului au fost prezenți și cei cinci fotbaliști transferați în această perioadă: Marin Nicolau, Viorel Gheorghe (Cetatea Suceava), Dan Gâldean (Unirea Alba Iulia), Richard Filaret (CS Atletico-Celtic Glasgow), Bogdan Iambor (Minerul Lupeni).

 

„Sunt ferm convinsă că ne vom atinge obiectivul propus înaintea campionatului, adică o clasare pe locul 12 sau 13. Mă bazez pe transferurile făcute și în principal pe echipă. Mă bazez și pe faptul că ne-am obișnuit cu Liga a II-a. Mă mai bazez că sunt atâtea probleme din cauza crizei financiare la toate echipele. Toate vor renunța la fotbaliștii cu pretenții și se vor baza pe jucători fără experiență”, a declarat Geta Onu.
De la AC Universitatea u fost disponibilizați șase fotbaliști: Odobasian, Silaghi, Toseschi, Burlacu, Pantea și Claudiu Balaci.
 

 

Lotul prezent astăzi la reunire a fost următorul:

 

Portari: Pășcălău, Rusu, V.Gheorghe.

Jucători de câmp: Lung, Bogoșel, Miculescu, Nicolau, Turcaș, Andone, Gâldean, Mușuroaia, Negrita, C.Roșca, B.Onu, Bota, Iambor, Țârlea, Cr.Luca, Mițiți, A.Drăgan.

Juniori: Manea, Filaret, Novacovici, Ochiu, A.Popa
 

 

 

Articol scris de Daniel BERAR
 

12 Jan. 2009, 14:20 Seria 2
Pe aceeași temă