„ACU are prima șansă”

14 Apr. 2009, 11:51 Seria 2
„ACU are prima șansă

Antrenorul principal al UTA-ei, Dan Țapoș a fost prezent luni seara la emisiunea UTA 100% de la Info TV și a comentat despre partida de sâmbătă ce va avea loc în Aradul Nou cu ACU. Antrenorul Bătrânei Doamne spune că nu-l consideră, în opinia sa, a fi un meci special, ci unul simplu de campionat susținut în deplasare.


„Este un meci în deplasare în care ne dorim să facem mai mult decât în celelalte jocuri. Am făcut egal și am pierdut iar acum a sosit momentul să și câștigăm, dacă putem”, afirmă Țapoș, care i-a studiat pe studenți pe DVD la partida din deplaarea de la Cluj Napoca, unde trupa lui Bogoșel a obținut o victorie cu 3-1, după ce a fost condusă la un moment dat cu 1-0.

 

„CS Universitatea e o echipă pe val, e în creștere de formă. Îi cunoaștem foarte bine. Au avantajul terenului propriu și, teoretic, pornesc cu prima șansă. Acesta este adevărul. Noi mergem să ne jucăm șansele noastre”, a mai spus Dan Țapoș.

 

În actualul retur de campionat, UTA a obținut o singură victorie, 2-1 cu Minerul Lupeni (Țucudean a reușit o dublă), iar în precedentele trei runde a înregistrat tot atâtea remize, toate 0-0. „Am pierdut la Mioveni cu 5-0 și la Cluj cu 4-0. Am făcut în retur două egaluri acasă cu două echipe foarte slab cotate și am fost aplaudați de suporteri. Nu cred că este un capăt de țară dacă ne bate CS Universitatea. Care e problema? Noi avem de îndeplinit un obiectiv și sunt convins că nu vom retrograda chiar și fără victorie în meciul de sâmbătă”, a recunoscut Dan Țapoș.


„O echipă masivă”

Dan Țapoș spune că echipa din Aradul Nou este una masivă, cu jucători cu experiență. „Am văzut meciul de la Cluj Napoca și am observat că sunt foarte determinați și bine așezați în teren. O echipă masivă, avându-i în componență pe Lung, Roșca sau Luca, jucători care pot face diferența. Nu știu cât poată să mai continue această curbă ascendentă. Cu UTA toți adversarii se capacitează la maxim”, a spus tehnicianul utist.

 

După ce l-a făcut frizer pe arbitrul întâlnirii cu Arieșul Turda, Țapoș își dorește la partida cu CS Universitatea un arbitraj corect și imparțial. „Ne dorim un arbitru corect, imparțial, gen Salonta, unde a fost o lecție de arbitraj. Nu avem nevoie să fim ajutați ci lăsați să jucăm așa cum știm noi”, a declarat Țapoș, în cadrul emisiunii UTA 100% de la Info TV. „Sperăm să nu-i dezamăgim pe suporteri, pentru că nu ar merita asta, și să le facem un cadoul frumos de Paște”, este dorința antrenorului de la UTA.

 

articol scris de Daniel BERAR
 

14 Apr. 2009, 11:51 Seria 2
Pe aceeași temă