ACS Poli a pus abonamente în vânzare pentru noul sezon. Accesul la peluze este gratuit

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 16:32 Seria 2
ACS Poli a pus abonamente în vânzare pentru noul sezon.** Accesul la peluze este gratuit

ACS Poli se pregătește de debutul în noul sezon al Ligii a II-a. Clubul timișorean a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor începând de marți, 26 august. Prețurile sunt la mai puțin de jumătate decât cele de pe vremea când alb-negrii evoluau pe prima scenă. În schimb, accesul în cele două peluze ale stadionului va fi gratuit.

Dacă în Liga 1 un abonament pe tot sezonul la tribuna I sau a II-a costa 200 de lei, acum suporterii trebuie să scoată din buzunare doar 50 de lei pentru a vedea meciul de „deasupra tunelului” sau 75 dacă vrea să stea „sub oficială”. 100 de lei costă un abonament la tribuna 0, în timp ce la loje se „stă” cu 200 de lei. În schimb, dacă la începutul sezonului trecut la peluze un abonament pe tot sezonul era anunțat la 150 de lei, acum accesul în „curbura” „Marelui oval” va fi liber.

De asemenea, au fost anunțate și prețurile la tichete, care respectă aceeași regulă, sunt la nici jumătate din prețurile sezonului trecut. Astfel, accesul la tibuna a II-a e 5 lei/pe meci, 7 lei la tribuna I și 10 lei la „0”.

Cardurile de abonament vor fi eliberate începând de astăzi, zilnic de luni până vineri, între orele 9-17, la biroul de ticketing de la stadionul „Dan Păltinișanu”, zona vestiarelor. Cu excepția zilelor de meci. Doritorii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate.

Prețurile abonamentelor sunt:

50 de lei la tribuna II
75 de lei la tribuna I
100 de lei la tribuna 0
200 de lei la loje

ACS Poli va disputa primul joc din Liga a II-a, sâmbătă, 30 august, în deplasare, cu CS Mioveni. Prima partidă acasă va fi cu Unirea Târlungeni o săptămâna mai târziu.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă