Vlad Iacob iese în față după partida Poli Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva! De ce să mai vină oamenii la stadion?”. Conducătorul, dur după eșecul ”câinilor”

Andrei PASCU 27 Nov. 2022, 17:10 Liga 2
Vlad Iacob iese în față după partida Poli Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva! De ce să mai vină oamenii la stadion?”. Conducătorul, dur după eșecul ”câinilor”

Dinamo a plecat fără punct de la Iași, în urma partidei de sâmbătă, cu Politehnica, în fața căreia a cedat la limită, 0-1. Vlad Iacob, administratorul special al ”câinilor”, a dat vina și pe alți factori pentru înfrângere, care nu au legătură cu evoluția în sine a lui Dinamo.

Vlad Iacob, acuze după Poli Iași – Dinamo 1-0: ”În repriza a doua, timpul de joc efectiv a fost de vreo 20 de minute”

Vlad Iacob a fost dur în declarațiile pe care le-a făcut imediat după finalul întâlnirii, precizând că moldovenii au tras foarte mult de timp în repriza a doua, în special după golul marcat de Cătălin Hlistei în minutul 49. A avut câteva critici și la adresa arbitrajului, asupra modului în care a interpretat tragerile de timp, dar nu și asupra conduitei în sine.

Poate și în febra meciului fiind, Vlad Iacob a afirmat că e normal ca oamenii să nu mai vină pe stadioanele din România din moment ce sunt multe trageri de timp, declarând că nu știe dacă s-a jucat jumătate din totalul minutelor din partea a doua a confruntării dintre Poli Iași și Dinamo.

Din păcate, azi am intrat în jocul gazdelor, e un lucru rău, nu ne-am făcut jocul nostru, n-am construit, n-am pasat. Dar o mare problemă a fost că în repriza a doua timpul de joc efectiv a fost de vreo 20 de minute. Rar am văzut așa ceva și am văzut foarte multe meciuri. Rar am văzut asemenea trageri de timp!

Arbitrajul a fost unul bun, per total, cu o mică excepție: la fiecare cădere se oprește jocul. Nu înțeleg de ce nu preluăm ce se întâmplă la Campionatul Mondial, când arbitrii opresc jocul doar când e o accidentare serioasă. În plus, nu știu de ce nu avem și noi mai multe minute de prelungiri.

Așa se arbitrează în România, nu cred că e rea-voință. De ce să mai vină oamenii la stadion, să vadă 20 de minute de fotbal într-o repriză?!”, a declarat Iacob pentru GSP, citat de Radio Dinamo 1948.

Vlad Iacob are încredere că Dinamo poate ajunge în play-off

Deși Dinamo are nevoie și de jocul rezultatelor pentru a spera la play-off, Vlad Iacob a afirmat că încă mai are încredere, iar moralul e unul ridicat și după partida cu Poli Iași, pierdută, pentru că elevii lui Ovidiu Burcă au venit după o serie importantă de partide în care a luat cel puțin un punct în Liga 2.

”Cât timp avem șanse matematice, vom lupta, vom continua să credem. Trebuie să abordăm fiecare meci ca pe o finală. Suntem și la mâna rezultatelor, nu mai depindem doar de noi. Trebuie să ne câștigăm toate meciurile, șanse sunt, trebuie să credem și să ne jucăm șansa până la capăt.

Avem nevoie de fani mai mult ca niciodată. Sprijinul lor financiar e esențial pentru noi, le mulțumesc pentru deplasarea de la Iași, au fost la înălțime”, a mai spus Vlad Iacob.

Dinamo, la patru puncte de locurile de play-off

Dinamo este pe locul 9 în Liga 2, cu 21 de puncte, la patru puncte de locul 6, FK Miercurea Ciuc, care nu a evoluat încă în etapa a 15-a. Runda următoare, a 16-a, Dinamo va întâlni FC  Brașov, în deplasare.

Pe lângă duelul din Liga 2 din 2022, cu formația lui Dan Alexa, Dinamo va evolua și în Cupa României, în etapa a 3-a a fazei grupelor, cu Unirea Slobozia, pe teren advers.

La anul, ”câinii” vor mai juca în sezonul regular al diviziei a doua cu Unirea Constanța (acasă), CS Comunal Șelimbăr (deplasare), Poli Timișoara (acasă).

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-la-primul-succes-in-copou-cu-poli-iasi-chiar-sunt-nasul-lui-dinamo-am-obtinut-foarte-multe-victorii-contra-lor-antrenorul-si-a-explicat-unele-decizii-tactice-19254913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-a-oprit-seria-de-rezultate-pozitive-la-iasi-ovidiu-burca-sunt-suparat-nu-neaparat-ca-am-pierdut-antrenorul-s-a-iritat-cand-a-fost-intrebat-de-presiune-19254910

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-cu-aer-de-prima-liga-gol-de-mondial-poli-iasi-s-a-impus-in-derby-ul-cu-dinamo-si-aproape-si-a-asigurat-locul-in-play-off-cainii-si-au-redus-sansele-la-promovare-19254857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-cu-aer-de-prima-liga-gol-de-mondial-poli-iasi-s-a-impus-in-derby-ul-cu-dinamo-si-aproape-si-a-asigurat-locul-in-play-off-cainii-si-au-redus-sansele-la-promovare-19254857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-la-baia-mare-slatina-clinceni-si-dumbravita-19254659

Andrei PASCU 27 Nov. 2022, 17:10 Liga 2
Pe aceeași temă