Viorel Moldovan, favorit să preia Poli Iași. Al doilea antrenor aflat pe listă și când se dorește reunirea

Narcis POHOAȚĂ 17 Jun. 2021, 21:34 Liga 2
Viorel Moldovan, favorit să preia Poli Iași. Al doilea antrenor aflat pe listă și când se dorește reunirea

În paralel cu discuțiile privind reconfigurarea structurilor de conducere, oficialii din Copou au demarat în ultimele zile și tratativele pentru aducerea unui nou antrenor la Poli Iași.

Dacă inițial lista tehnicienilor doriți la Iași cuprindea mai multe nume, în momentul de față au rămas în cursă Viorel Moldovan și Costel Enache, ultima dată la Petrolul Ploiești, respectiv Universitatea Cluj.

Florin Briaur a negociat cu Viorel Moldovan și Costel Enache

Nou manager general al Poli Iași, Florin Briaur, a negociat în ultimele zile cu ambii tehnicieni și speră ca până duminică cel târziu echipa să aibă un nou staff tehnic.

Oficialul ieșean așteaptă un răspuns de la Viorel Moldovan până vineri dimineață, iar un eventual refuz al fostului internațional l-ar propulsa pe Enache în postura de favorit să preia banca tehnică din Copou.

Moldovenii speră ca miercuri cel târziu, 30 iunie, să aibă loc și reunirea lotului.

Cornel Șfaițer, dorit în continuare la Poli Iași în conducere

În ceea ce privește viitorul manager sportiv, favoritul ieșenilor rămâne Cornel Șfaițer, în cazul refuzului acestuia urmând să fie reluate discuțiile cu Marius Stan și Dănuț Coman.

  • Astăzi, în urma ședinței Adunării Generale a Asociaților, Vasile Simionaș a fost ales președinte al Consiliului Director, iar Florin Briaur a fost desemnat manager general.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Narcis POHOAȚĂ 17 Jun. 2021, 21:34 Liga 2
Pe aceeași temă