Viitorul Pandurii, fără cinci fotbaliști la meciul cu Ripensia. Gorjenii se confruntă cu probleme de lot, iar Florin Stîngă recunoaște: ”Ar fi putut juca titulari”

Andrei PASCU 02 Dec. 2022, 11:50 Liga 2
Viitorul Pandurii, fără cinci fotbaliști la meciul cu Ripensia. Gorjenii se confruntă cu probleme de lot, iar Florin Stîngă recunoaște: ”Ar fi putut juca titulari”

Viitorul Pandurii termină prima parte a sezonului de Liga 2, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, la Târgu Jiu, când în etapa a 16-a va întâlni Ripensia. Cele două echipe se află una sub alta în clasament, gorjenii pe 13, timișorenii pe 14, diferența fiind de două puncte.

Viitorul Pandurii termină anul cu Ripensia, acasă. Analiza lui Florin Stîngă

Tocmai din acest motiv, al diferenței de puncte dintre adversarele de sâmbătă, vrea și Florin Stîngă, antrenorul formației din Târgu Jiu, victoria. Să țină Ripensia la cinci puncte, dar și pentru ca Viitorul Pandurii să aibă ocazia să termine anul ceva mai sus, mai aproape de mijlocul clasamentului.

Plusul pe care l-a remarcat antrenorul la adversari este acela al defensivei, pe care l-a analizat și a evidențiat faptul că apărarea timișorenilor a făcut probleme echipelor pe care le-a întâlnit până acum.

Florin Stîngă, despre Viitorul Pandurii – Ripensia: ”Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”

Argumentul lui Florin Stîngă e unul corect, întrucât Ripensia este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2 în ceea ce privește golurile primite. În 15 meciuri a încasat doar 14 goluri, în ciuda poziției ocupate acum în clasament.

Din punctul meu de vedere, pentru noi e un meci capital. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun, pentru că un succes o ține pe Ripensia la cinci puncte în spatele nostru. Întâlnim un adversar care în deplasare a pierdut foarte greu, care se pune bine pe două linii și joacă contraatacul.

Au o linie de fund formată numai din jucători străini. Se apără bine, au primit puține goluri. Îi cunosc, i-am analizat, eu știu ce trebuie să facem, dar este important ca jucătorii să respecte ceea ce avem de făcut”, a spus Florin Stîngă, conform Gorjeanul.

Viitorul Pandurii, fără cinci jucători la partida cu Ripensia

Viitorul Pandurii are probleme serioase înaintea partidei cu Ripensia, neputând conta pe cinci jucători. Alexandru Core, Alexandru Micle și Denis Brînzan nu vor putea evolua din cauza unor accidentări, în timp ce Robert Dănescu și Vlad Toma nu vor fi în lot din cauza suspendărilor.

Sunt cinci jucători care ar fi putut juca titulari, dar lipsesc. Sper ca fotbaliștii care vor intra să se achite de sarcini și să dea totul pentru victorie”, a mai punctat Florin Stîngă.

Viitorul Pandurii și Ripensia, despărțite de două puncte în clasamentul din Liga 2 

Viitorul Pandurii e pe locul 13 în Liga 2, în urma victoriei cu Minaur Baia Mare din runda a 15-a, scor 2-1, cu 18 puncte, la două puncte sub poziția a 12-a, Concordia Chiajna. Gorjenii sunt cu două puncte peste locurile următoare sub ei, 14 și 15, Ripensia și Metaloglobus.

Ripensia, ultima echipă pe care Viitorul Pandurii o va întâlni în 2022, a bifat un eșec runda trecută, cu SC Oțelul, pe teren propriu, scor 0-1.

Ultimul meci direct dintre Viitorul Pandurii și Ripensia, de la Târgu Jiu, a avut loc la 7 iulie, în sezonul trecut, în etapa a 7-a a play-out-ului. S-a impus formația din Timișoara, cu scorul de 2-0.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-face-lista-de-achizitii-pentru-pauza-de-iarna-cel-putin-doi-jucatori-vor-ajunge-la-viitorul-pandurii-19255297

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-unirea-slobozia-se-disputa-de-la-ora-1300-ilfovenii-joaca-pentru-a-mai-avea-sperante-la-play-off-ialomitenii-vor-sa-ramana-pe-locul-2-19255442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-e-foarte-aproape-de-o-achizitie-importanta-un-fotbalist-cu-peste-100-de-meciuri-in-prima-liga-maghiara-la-discutii-cu-conducerea-19255362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-a-considerat-echitabil-egalul-cu-steaua-dar-e-dezamagit-nu-stiu-cand-i-am-putea-prinde-intr-o-astfel-de-situatie-din-nou-antrenorul-gloriei-buzau-si-a-taxat-din-no-19255430

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-trage-semnalul-de-alarma-si-atrage-atentia-conducerii-ma-duc-pe-acolo-sa-fac-infarct-nu-se-agita-nimeni-ca-mine-antrenorul-stelei-termina-anul-in-forta-sut-19255413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-asigurat-titlul-de-campioana-de-iarna-chiar-pe-1-decembrie-vali-barbulescu-marcat-de-momentul-imnului-e-o-emotie-multi-ne-am-gandit-ca-suntem-la-nationala-19255401

 

 

 

Andrei PASCU 02 Dec. 2022, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă