Viitorul Pandurii a provocat prima înfrângere Șelimbărului, liderul Ligii 2 în acel moment! Florin Stîngă: ”Am obținut o victorie importantă”

Mircea OGLINDOIU 03 Sep. 2022, 17:43 Liga 2

Învinsă etapa trecută de Unirea Constanța (scor 1-2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu a izbutit să învingă CS Comunal Șelimbăr, echipă care se afla pe primul loc înaintea rundei a 5-a, pentru a treia rundă consecutiv.

Cu 1-0 s-au impus gorjenii antrenați de Florin Stîngă, după ce au reușit să deschidă rapid scorul pe stadionul Municipal.

Viitorul Pandurii a învins liderul Ligii 2 din ultimele trei etape, CS Comunal Șelimbăr

Sibienii păreau că vor continua seria pozitivă, după începutul partidei de la Târgu Jiu, când Jordan Gele a avut două șanse bune de a deschide scorul, în minutele 2 și 3. Scorul l-au deschis însă gorjenii, prin Alin Țegle, cu o lovitură de cap, în minutul 9, după cornerul executat de Florin Răsdan, de pe partea dreaptă de atac.

Până la finalul partidei nu s-a mai marcat, deși ocazii de gol au mai existat. Portarul Marius Opric a mai avut intervenții salvatoare la șuturile lui Ciocâlteu (32), Manole (39) și Gele (75), iar, de partea cealaltă, Dulca (42), Dodoi (66), Țegle (82) și Dragu (89) puteau majora avantajul.

S-a încheiat 1-0, iar Viitorul Pandurii a bifat cea de-a doua victorie, după cea cu Dinamo (2-0), din urmă cu două etape. În schimb, CS Comunal Șelimbăr a suferit prima înfrângere în acest sezon și a pierdut primul loc din clasamentul Ligii 2.

Florin Stîngă a învins liderul, dar vrea și mai mult: ”Trebuie să fim mai echilibrați”

Etapa viitoare, Viitorul Pandurii va juca în deplasare cu Politehnica Timișoara, iar antrenorul Florin Stîngă așteaptă un joc mai bun din partea elevilor săi, pentru a se întoarce cu un rezutat pozitiv.

”Cred că am avut o repriză foarte bună, mai puteam marca, iar în partea secundă, probabil și din cauza faptului că ne doream foarte mult să câstigăm, iar acest stres și-a spus cuvântul asupra jocului, am suferit, dar în final am obținut o victorie importantă. Avem oscilații în rezultate, dar sper să fi învățat din înfrângerile cu Dumbrăvița și Unirea Constanța. Trebuie să fim mai echilibrați, să ne pregătim în continuare foarte bine și cred ca ne lipsește un pic și încrederea. Trebuie să gestionăm foarte bine săptămâna care vine și să practicăm un joc mult mai bun la Timișoara, pentru a obține punct sau puncte”, a declarat Florin Stîngă după succesul la limită cu Șelimbăr.

După 5 etape, Viitorul Pandurii are 6 puncte acumulate și se află pe locul 11, cu golaveraj 4-5. Următorul meci, din runda a 6-a, este programat deocamdată pentru sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-la-prima-victorie-din-actualul-sezon-cu-metaloglobus-iulian-muntean-doamne-ajuta-o-asteptam-de-mult-timp-eugen-trica-e-in-silenzio-stampa-19243806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-pierdut-la-baia-mare-dupa-ce-a-condus-si-a-avut-doua-mari-situatii-sa-se-desprinda-daniel-oprescu-asa-se-intampla-cand-le-permiti-adversarilor-sa-vina-peste-tine-19243800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-cu-motor-diesel-acum-merge-din-victorie-in-victorie-si-a-mai-invins-o-pretendenta-la-promovare-unirea-slobozia-impresiile-antrenorului-francisc-dican-19243788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-ko-in-prelungiri-la-buftea-progresul-spartac-a-intors-scorul-in-ultimele-minute-cel-al-victoriei-venind-dintr-un-penalty-controversat-dan-alexa-acuza-jocuri-de-culise-nu-ne-mai-19243787

Mircea OGLINDOIU 03 Sep. 2022, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă