„Viitoarea noastră adversară se simte foarte bine în deplasare”. Brăilenii vor să învingă Bacău pentru a doua oară în acest sezon

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 11:08 Liga 2

Dacia Unirea joacă sâmbătă, de la ora 14:00, pe teren propriu cu SC Bacău, meciul urmând a fi televizat. Brăilenii au pregătit cu atenție acest joc, iar obiectivul lor este unul singur, obținerea tuturor punctelor puse în joc.

„În acest campionat am spart gheața și am câștigat în deplasare în fața celor de la SC Bacău, acum trebuie să realizăm același lucru și pe teren propriu pentru a ne întări poziția de play-off. Nu va fi ușor, viitoarea noastră adversară se simte foarte bine în deplasare, unde de altfel a și cucerit multe puncte în acest campionat și probabil că va veni pentru un rezultat bun și la Brăila. Noi, însă, vom juca la victorie și trebuie să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat după antrenamentul de ieri Alin Pânzaru.

Doi jucători din tabăra brăileană au probleme medicale, Paul Ioan și Costel Roșu, însă Niță și Petean și-au revenit după accidentările suferite.

„Atmosfera în sânul echipei este bună, ora la care vom juca este puțin ciudată, dar ea a fost stabilită de televiziunile care vor transmite partida. Sâmbătă jucăm de la ora 14.00, iar miercuri, în etapa intermediară, vom evolua de la ora 21.00, la Oțelul Galați, într-un meci de asemenea televizat în direct”, a mai spus Pânzaru.

Băcăuanii vor să întrerupă seria de înfrângeri

De partea cealaltă, SC Bacău joacă în deplasare după un șir de trei meciuri consecutive programate pe teren propriu, toate pierdute. Antrenorul Cristian Popovici a vrut să producă un șoc la echipă prin demisia pe care și-a depus-o la finalul săptămânii trecute, însă aceasta n-a fost acceptată de președintele Cristian Ciocoiu.

„Așa cum am adunat o înfrângere după alta acasă, sperăm să confirmăm și tradiția pozitivă a rezultatelor obținute în deplasare”, a declarat Popovici înaintea meciului de sâmbătă, din etapa a 15-a, de la Brăila.

În această deplasare, Popovici nu va conta pe Ureche (suspendat), Ursu și Țuțu (accidentați), iar Dumitriu și Lozneanu sunt incerți.

În tur, Dacia Unirea Brăila s-a impus cu 1-0 la Bacău.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă