VIDEO | Viorel Hizo a analizat lupta la promovare în Liga 2, din perspectiva Rapidului. Schimbările pe care trebuie să le facă echipa pentru șanse și mai mari la îndeplinirea obiectivului și sfaturile prețioase pentru Nicolae Grigore

Andrei PASCU 07 Jan. 2021, 14:48 Liga 2
VIDEO | Viorel Hizo a analizat lupta la promovare în Liga 2, din perspectiva Rapidului. Schimbările pe care trebuie să le facă echipa pentru șanse și mai mari la îndeplinirea obiectivului și sfaturile prețioase pentru Nicolae Grigore

Viorel Hizo (73 de ani) se întoarce la Rapid pe postul de director tehnic. Va colabora îndeaproape cu antrenorul Nicolae Grigore, cel care a și insistat pentru revenirea sa la echipă. Deocamdată, cei doi nu pot lucra direct, pentru că din pricina pandemiei Viorel Hizo nu poate să vină în București.

Viorel Hizo: ”În acest moment este foarte greu să mă deplasez şi să stau în Bucureşti” 

Fostul antrenor a declarat că îl va ajuta pe Nicolae Grigore de la distanță. Vor colabora în acest mod momentan, iar când se va putea va veni să semneze contractul și să își desfășoare activitatea așa cum se cuvine.

Este o idee şi nu pot să neg că Grig vrea acest lucru, aşa cum vrea şi stafful administrativ. Însă în acest moment este foarte greu să mă deplasez şi să stau în Bucureşti.

Asta înseamnă să locuiesc la un hotel, să mănânc la un restaurant… pentru că trebuie să trăieşti viaţa de zi cu zi. Iar COVID-ul acesta este o problemă mare ţinând cont şi de vârsta pe care eu o am. Nu pot să neg că îmi este teamă. Din punct de vedere mental şi fizic nu se pune problema să nu pot să îl ajut pe Grig. Însă există această problemă”, a declarat Viorel Hizo pentru FC Rapid 1923.

Viorel Hizo: ”Nicolae Grigore trebuie să ne demonstreze că el este soluţia pentru a promova” 

Nicolae Grigore este un antrenor care nu are prea multă experiență, dar care a venit să ducă Rapid în prima ligă. Hizo crede că Grigore trebuie să demonstreze, încă de la primele meciuri din 2021, că este varianta cea mai bună aleasă de conducere și că e capabil să îndeplinească obiectivul atât de dorit de toată suflarea giuleșteană.

Nicolae Grigore trebuie să ne demonstreze că el este soluţia pentru a promova. Toată lumea trebuie să îl ajute, toţi trebuie să fie în jurul echipei, pentru că o promovare nu depinde doar de antrenor.

Sunt multe lucruri care duc la succesul unei echipe. Şi este şi păcat ca Rapid să nu promoveze în acest an când se termină noul stadion din Giuleşti. Deci e important ca finalizarea noului stadion să fie urmată de o promovare”, a adăugat Viorel Hizo.

Viorel Hizo, despre lupta la promovare: ”Rapidul de azi a avut un parcurs foarte bun în ultimii trei ani” 

Hizo a făcut și o analiză a luptei la promovare, din perspectiva Rapidului. Fostul antrenor e de părere că e nevoie de anumite schimbări la echipă, pentru ca obiectivul să fie îndeplinit. Asta, după ce în ultimii ani giuleștenii n-au reușit să ducă un ritm bun de la un capăt al campionatului până la celălalt.

Rapidul de azi a avut un parcurs foarte bun în ultimii trei ani, însă a început greu acest campionat. Şi-a revenit spre final de an şi e pe un loc de play-off. Trebuie să muncească mult mai mult. Şi trebuie să se renunţe la ideea de a schimba antrenorul în momentul în care echipa nu funcţionează cum trebuie. Este o problemă acest lucru. Trebuie să aibă o stabilitate şi financiară, dar şi a staffului tehnic şi administrativ”, a mai afirmat Hizo.

Rapid începe anul de pe podium în Liga 2 

Rapid e pe locul 3 în Liga 2, cu 26 de puncte în 14 meciuri. Giuleștenii sunt devansați doar de U Craiova 1948 SA, 30 de puncte, și Viitorul Pandurii, tot cu 26 de puncte dar cu un golaveraj giuleștenilor.

Celelalte echipe clasate pe locurile de play-off în acest moment sunt Dunărea Călărași, locul 4 cu 24 de puncte, ASU Poli, locul 5 cu 24 de puncte, și Universitatea Cluj, locul 6 cu 23 de puncte.

Foto și video: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-herea-vede-inspirata-readucerea-lui-alexandru-ionita-la-rapid-e-o-mutare-foarte-buna-golgheterul-metaloglobusului-despre-posibilitatea-de-a-face-din-nou-echipa-cu-ionita-19163949

https://liga2.prosport.ro/prosport-live/video-ovidiu-herea-isi-spune-inca-o-data-dorinta-sa-ma-intorc-si-sa-ma-retrag-de-la-rapid-pe-stadionul-nou-de-ce-nu-ii-da-drumul-metaloglobus-19163944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-alexandru-ionita-sigur-pe-el-ca-rapid-va-promova-avem-prima-sansa-stiu-ce-s-a-propus-atacantul-vorbeste-despre-despartirea-de-uta-cum-vrea-sa-ajute-tinerii-din-echipa-si-19163834

 

 

Andrei PASCU 07 Jan. 2021, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă