VIDEO | Unirea Dej întărește ideea că are un sezon peste așteptări și după meciul cu Unirea Constanța. Dragoș Militaru: ”Am ratat mult, dar important e că am câștigat”. Analiza ultimelor două etape din 2021

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 17:51 Liga 2
VIDEO | Unirea Dej întărește ideea că are un sezon peste așteptări și după meciul cu Unirea Constanța. Dragoș Militaru: ”Am ratat mult, dar important e că am câștigat”. Analiza ultimelor două etape din 2021

Unirea Dej a revenit de la 0-1 la pauză și a reușit să câștige cu 2-1 partida cu Unirea Constanța, de acasă, din etapa a 14-a a Ligii a 2-a. În ultimele 20 de minute au întors dejenii, după ce formația de la malul mării marcase în minutul 14, în urma unui autogol al lui Ionuț Rus.

Dragoș Militaru: ”O victorie foarte importantă pentru noi, pentru moral” 

În minutele 72 și 77 a punctat Unirea Dej, prin Mircea Manole și Alexandru Militaru, și și-a adjudecat cele trei puncte, care întăresc faptul că nou-promovata va avea un prim sezon destul de bun în Liga 2, în contextul în care lotul e aproximativ același cu cel din Liga 3.

Antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, a declarat că victoria putea fi obținută la un scor și mai mare, date fiind ocaziile pe care jucătorii săi le-au ratat. În ciuda acestui fapt, nu i-a taxat ci doar i-a lăudat pentru succes.

O victorie foarte importantă pentru noi, pentru moral. Am ratat mai mult azi, dar din fericire am câștigat. Meritat, pentru că am dominat jocul în mare parte, cu excepția unei faze fixe la care am luat gol și un corner spre finalul meciului.

Mă bucur că pentru a treia oară după cele trei pauze competiționale revenim cu rezultat pozitiv. De fiecare dată după pauză am câștigat sau nu am pierdut. Am câștigat cu Steaua, am făcut egal cu Hermannstadt, am câștigat din nou acum. Au fost două săptămâni dificile din punct de vedere mental, pentru că am pierdut înainte de pauză.

Sunt bucuros pentru jucători că am trecut din nou peste momente puțin mai grele. Cred că suntem în regulă unde suntem. Nu a fost ușor, am întâlnit un adversar bun, cu jucători care au calitate individuală bună, nu degeaba sunt la echipa a doua a unei formații de Liga 1 (n.r. – FCSB). Jucători care au mai cochetat cu Liga 2, au jucat la loturile naționale și sunt mulțumit de ce s-a întâmplat.

Terenul nu a fost tocmai în regulă și din cauza condițiilor meteo, sunt mai multe discuții, dar sunt mulțumit că am revenit de la 0-1 la pauză și am câștigat”, a declarat Dragoș Militaru la finalul jocului de la Dej.

  • Unirea Dej: Răilean – Roș, Kereki, Burdeț, I. Rus, Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Cocian 61′), Mir. Manole (Chira 87′), Fl. Blaj (Frăsineanu 61′), Al. Pop (P. Popescu 46′). Rezerve neutilizate: R. Papp – Peter, D. Pop, Al. Blaj, Ed. Meszaroș.

Dragoș Militaru, despre ultimele meciuri din 2021: ”Nu o să ne fie ușor, dar vom încerca să jucăm” 

Unirea Dej termină anul cu Poli Iași, pe teren advers, și cu Metaloglobus, acasă. Două meciuri complicate, dar Dragoș Militaru e convins că jucătorii săi vor avea din nou prestații solide, așa cum s-a întâmplat și în rundele de până acum.

Și în partidele următoare dejenii vor aborda strategia din etapele trecute, un joc ofensiv.

”O să fie un meci dificil (n.r. – cu Poli Iași), pentru că avem de parcurs o distanță foarte mare, apoi întâlnim o echipă destul de experimentată, cu mare parte din jucători care au jucat la Liga 1. Nu o să ne fie ușor, dar vom încerca să jucăm, să facem jucătorii să fie mai buni de la etapă la etapă și să încheiem cu bine aceste două meciuri din acest final de an.

(N.r. – Despre suporterii care au stat în spatele gardurilor stadionului și cu Unirea Constanța) Le mulțumim fanilor din nou, sunt admirabili la fiecare meci și mi-ar plăcea ca la ultima etapă să se joace cu spectatori în tribune, să îi avem alături. Sper să încheiem cu bine această primă parte a sezonului”, a mai spus Militaru.

Unirea Dej are 18 puncte în urma succesului cu Unirea Constanța, fiind momentan pe locul 11. E la egalitate cu alte două formații, pe care le devansează la golaveraj, Ripensia și CS Comunal Șelimbăr. E adevărat că aceasta din urmă nu a evoluat în actuala rundă.

Golurile marcate de Unirea Dej cu Unirea Constanța:

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto
Video: Unirea Dej 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/anunt-ferm-al-lui-adrian-mihalcea-dupa-meciul-unirii-slobozia-cu-metaloglobus-minusurile-le-tin-pentru-mine-dar-se-va-vedea-in-iarna-ce-se-va-schimba-jucatorii-care-l-au-nemultum-19210652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-calificat-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-clasamentul-intermediar-si-celelalte-echipe-cu-sanse-in-lupta-pentru-promovare-19210604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-zdrobit-dacia-unirea-si-pune-presiune-pe-echipele-din-zona-de-play-off-valentin-suciu-trebuie-sa-demonstram-pe-teren-trebuie-sa-muncim-pentru-a-ajunge-unde-ne-dorim-19210625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-plini-de-optimism-pentru-al-doilea-meci-din-acest-sezon-la-timisoara-ianos-brinza-victoriile-aduc-victorii-ripensia-are-un-singur-succes-acasa-in-sapte-meciuri-in-timp-c-19210542

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă