VIDEO | Mihai Kereki a salvat Unirea Dej de la înfrângere și și-a făcut singur cadou de ziua sa. A marcat iar, cu Concordia Chiajna: ”Sunt fericit pentru gol, dar voiam să câștigăm”

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2022, 16:01 Liga 2
VIDEO | Mihai Kereki a salvat Unirea Dej de la înfrângere și și-a făcut singur cadou de ziua sa. A marcat iar, cu Concordia Chiajna: ”Sunt fericit pentru gol, dar voiam să câștigăm”

Mihai Kereki a salvat Unirea Dej de la înfrângere în partida cu Concordia Chiajna, marcând pentru 1-1, scor cu care s-a și terminat jocul disputat la Dej. Fundașul va împlini 26 de ani la 1 noiembrie, astfel că și-a făcut și un cadou prin golul contra ilfovenilor, al doilea pentru el în Liga 2, în acest sezon.

Mihai Kereki, la Dej de aproape trei ani și jumătate, consideră că rezultatul de 1-1 a fost, într-o oarecare măsură, echitabil, dar a vorbit și de anumite faze în urma cărora, din punctul său de vedere, clujenii puteau primi lovituri de la 11 metri.

Mihai Kereki, gol în Unirea Dej – Concordia Chiajna, cadou de ziua sa

În plus, formația lui Dragoș Militaru a arătat iar pofta ofensivă cu care a obișnuit și a lovit în câteva ori bara Concordiei Chiajna, și acest detaliu fiind scos în evidență de fundașul Unirii Dej.

Un cadou pe jumătate (n.r. – de ziua lui), pentru că nu am reușit să câștigăm, a fost doar egal. Sunt fericit că am marcat! Jocul a fost dificil, cu o echipă foarte bună, nu știu de ce nu e mai sus în Liga 2.

A fost un meci de luptă, dar eu zic că a fost un rezultat echitabil, chiar dacă au fost anumite faze de penalty. Am lovit și de trei ori transversala, ocaziile acelea, dar asta e, nu s-a putut mai mult.

Le mulțumesc suporterilor veniți la stadion, parcă vin din ce în ce mai mulți oameni la meciuri, mă bucur. Îi simțim aproape și sperăm să fie în număr și mai mare”, a spus Mihai Kereki la finalul jocului de la Dej, de sâmbătă, din etapa a 12-a a Ligii 2.

Golul marcat de Mihai Kereki cu Concordia Chiajna

Mihai Kereki are încredere că Unirea Dej poate învinge Steaua în Ghencea, runda următoare

Pentru Unirea Dej urmează un meci tare, cu Steaua, în Ghencea, unul aparte pentru tinerii lui Dragoș Militaru. Însă, Mihai Kereki e convins că poate fi scos cel puțin un punct, iar forța clujenilor poate fi accentuată și de rezultatul din sezonul trecut.

În campionatul regular precedent, din etapa a 6-a, din septembrie 2021, Unirea Dej a câștigat cu 2-1 jocul cu Steaua, disputat pe terenul clujenilor.

O să fie cel puțin la fel de dificilă ca azi partida, întâlnim un adversar dificil. Trebuie să ne odihnim, să ne revenim fizic și cu siguranță vom fi la potențial maxim. Vom vrea să scoatem tot ce putem din meciul acela”, a spus Mihai Kereki despre partida cu Steaua, din etapa a 13-a.

Unirea Dej, la un punct de liderul Steaua

Unirea Dej are 25 de puncte după 12 etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca apoi să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr, Poli Timișoara și Progresul Spartac. Apoi, clujenii au învins Viitorul Pandurii cu 2-1, au trecut cu același scor de FC Brașov, iar sâmbătă au făcut 1-1 cu Concordia Chiajna.

Unirea Dej va termina runda 12 pe locul 2, la o lungime de liderul Steaua.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-demolat-dumbravita-dan-alexa-e-incantat-nu-s-a-pus-problema-castigatoarei-gabi-tamas-i-a-incurajat-pe-angelov-si-compania-inaintea-meciului-19251786

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumbravita-n-a-contat-la-brasov-cosmin-stan-se-simte-umilit-si-nu-si-a-menajat-deloc-jucatorii-li-s-a-urcat-la-cap-ne-am-facut-de-ras-in-toata-tara-e-clar-ca-trebuie-luate-masuri-19251817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-ratat-sansa-sa-treaca-peste-steaua-si-sa-fie-noul-lider-al-ligii-2-dragos-militaru-dupa-remiza-cu-concordia-am-avut-trei-bare-si-cel-putin-doua-penalty-uri-asa-a-fost-sa-fie-19251759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cel-de-la-iasi-avand-in-componenta-ambele-echipe-pe-locuri-de-play-off-19251485

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2022, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă