VIDEO | Fotbaliștii Stelei nu par afectați de faptul că echipa nu poate urca în Liga 1. Dragoș Huiban: ”Vreau să facem un precedent, să terminăm pe loc promovabil și să vedem ce se întâmplă”

Răzvan STÎNGĂ 24 Jun. 2021, 18:31 Liga 2
VIDEO | Fotbaliștii Stelei nu par afectați de faptul că echipa nu poate urca în Liga 1. Dragoș Huiban: ”Vreau să facem un precedent, să terminăm pe loc promovabil și să vedem ce se întâmplă”

Fotbaliștii Stelei nu par afectați de faptul că echipa nu va avea drept de promovare în Liga 1, în sezonul de Liga 2 care stă să înceapă. Cel puțin la nivel declarativ, jucătorii par concentrați pe faptul că trebuie să facă un campionat bun și să termine pe o poziție cât mai înaltă.

Atacanții Vasile Buhăescu (33 de ani), primul și singurul transfer al Stelei după accederea în Liga 2, și Dragoș Huiban (31 de ani) au vorbit pe seama posturii în care se află, de a juca pentru o formație care nu poate lupta, practic, pentru un obiectiv mai important decât evitarea retrogradării.

Vasile Buhăescu: ”Un fotbalist trebuie să joace mereu la victorie, nu trebuie să se gândească la faptul că va promova sau nu” 

Deși situația pare una delicată, cu care s-a confruntat până în această vară și SCM Gloria Buzău, iar cei de acolo vorbeau pe seama faptului că jucătorii pot fi motivați cu greu, în special antrenorul Ilie Stan, Buhăescu crede că fiecare fotbalist trebuie să se mobilizeze singur și să joace fiecare meci la victorie.

Sunt foarte fericit că am ajuns aici. E un pas important în cariera mea. Să ajungi la Steaua București nu e ușor și sper să am evoluții cât mai bune, să ajut clubul să obțină cât mai multe victorii.

Colegii m-au primit foarte bine. Cu marea majoritate dintre ei mă știu, am jucat la cel puțin o echipă împreună. (N.r. – Despre faptul că a fost coleg cu Chipirliu la Juventus București) Dacă am face un sezon bun cum am făcut la promovarea în Liga 1, cred că vom fi foarte sus.

(N.r. – Despre faptul că Steaua nu are drept de promovare în Liga 1) Un fotbalist trebuie să joace mereu la victorie, nu trebuie să se gândească la faptul că va promova sau nu. Trebuie să te motivezi mereu”, a declarat Vasile Buhăescu, pentru Steaua TV.

Dragoș Huiban: ”Aș vrea să facem precedent, să terminăm pe loc promovabil și să vedem atunci ce se va întâmpla” 

În ceea ce-l privește pe Dragoș Huiban, el a fost și mai clar în privința situației Stelei și a afirmat că și-ar dori ca echipa să termine pe un loc de promovare, chiar dacă legal nu ar avea apoi dreptul să urce în Liga 1. Vrea ca prin acest aspect să se formeze un precedent.

(N.r. – Despre faptul că Steaua nu are drept de promovare în Liga 1) ”Ar trebui să ne motiveze altceva, în primul rând emblema și suporterii pe care îi avem în spate. Asta trebuie să ne motiveze. Nu în ultimul rând, aș vrea să facem precedent, să terminăm pe loc promovabil și să vedem atunci ce se va întâmpla.

(N.r. – Despre inaugurarea noului stadion) Va fi un eveniment, categoric, și abia aștept să ajungem acolo. Important e să trecem peste perioada aceasta, să fim sănătoși până la meciurile respective și să ne pregătim cât mai bine. Va fi un campionat foarte interesant, cu echipe de tradiție. Fiecare meci va fi aparte, pentru noi cel puțin, având în vedere că vom juca în Liga 2, și cu atât mai mult că vom juca acasă. Cu acest stadion superb va fi aparte”, au fost afirmațiile lui Dragoș Huiban.

Până să înceapă campionatul Ligii a 2-a și seria meciurilor oficiale, Steaua va evolua în mai multe partide amicale. Prima este programată sâmbătă, de la ora 11:00, cu echipa din Liga 1, Academica Clinceni.

Foto și video: Steaua TV official

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/sarbii-de-la-ofk-belgrad-incantati-ca-vor-fi-adversarul-stelei-la-meciul-de-inaugurare-a-noului-stadion-din-ghencea-reactia-presedintelui-sasa-stevanovic-19190282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-ofk-belgrad-meciul-de-inaugurare-a-noului-stadion-steaua-unde-echipa-isi-va-disputa-meciurile-din-liga-2-acest-moment-se-vrea-un-arc-peste-timp-presedintele-razvan-bichi-19190117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-va-evolua-in-liga-2-fara-drept-de-promovare-razvan-bichir-explica-cele-doua-motive-nu-cred-ca-vom-reusi-sa-indeplinim-conditiile-si-nu-vrem-sa-ne-intoarcem-cu-multi-multi-ani-in-urm-19190106

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Jun. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă