Eugen Beza, primul contact cu jucătorii echipei CS Comunal 1599 Șelimbăr: ”Vă felicit pentru ce ați realizat cu Viitorul Șelimbăr”. Antrenorul a fost prezentat de primar

Andrei PASCU 29 Jun. 2021, 18:06 Liga 2
Eugen Beza, primul contact cu jucătorii echipei CS Comunal 1599 Șelimbăr: ”Vă felicit pentru ce ați realizat cu Viitorul Șelimbăr”. Antrenorul a fost prezentat de primar

CS Comunal 1599 Șelimbăr a luat locul clubului Viitorul Șelimbăr în Liga 2. Noua echipă este coordonată de autoritățile locale, iar primarul Marius Grecu a vorbit despre planurile de viitor ale echipei de fotbal, dar și despre faptul că vrea să formeze mai multe secții de sport.

Marius Grecu: ”În timp, sunt sigur că Șelimbărul va da campioni” 

Într-un video postat pe pagina de Facebook a clubului, care încă poartă numele echipei căreia i-a luat locul în Liga 2, Viitorul Șelimbăr, Marius Grecu l-a prezentat jucătorilor pe noul antrenor, Eugen Beza, anunțat oficial drept ”principal” zilele trecute.

Primarul Șelimbărului a vorbit despre performanțele pe care vrea să le realizeze la echipa de fotbal și la nivelul secțiilor sportive pe care le are în plan. La nivel practic, CS Comunal 1599 Șelimbăr nu are dreptul de a urca mai sus de Liga 2, pentru că este controlat de autorități publice. Nu poate tinde la mai mult de salvarea de la retrogradare în divizia a doua.

Astăzi vreau să îl prezint pe noul vostru antrenor, pe Eugen Beza (n.r. – a spus primarul în fața jucătorilor). Începând de astăzi, am dat start înființării clubului CSC Șelimbăr 1599. Prima secție care va funcționa în cadrul acestui club este secția de fotbal. În ședința Consiliului Local din această lună, Clubul Sportiv Viitorul Șelimbăr a cesionat locul Clubului Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr, motiv pentru care băieții vor evolua în Liga a 2-a sub noul nume.

În perioada imediat următoare vom demara procedurile pentru înființarea celorlalte două secții, tenis de câmp și ciclism. Ne dorim cu toții continuitate și performanță. În timp, sunt sigur că Șelimbărul va da campioni”, anunță primarul Marius Grecu în filmulețul postat pe site-ul de socializare.

Eugen Beza i-a felicitat pe jucători că au promovat în Liga 2 cu Viitorul Șelimbăr 

Eugen Beza a oferit o primă reacție, scurtă, după ce a semnat cu CS Comunal 1599 Șelimbăr. S-a adresat jucătorilor și le-a mulțumit pentru faptul că au reușit să promoveze în Liga 2 cu Viitorul Șelimbăr.

Un club care va crește, în primul rând totul pleacă de la organizare, de la infrastructură și pe această cale eu vreau să vă felicit pentru ce ați realizat, în ce condiții”, a declarat antrenorul.

CS Comunal 1599 Șelimbăr ”promovează viziunea administrației comunei, de încurajare a sportului în rândul tinerilor și copiilor”

CS Comunal 1599 Șelimbăr a luat ființă la inițiativa autorităților locale, înainte de finalul campionatului trecut de Liga 3. Practic, înainte ca Viitorul Șelimbăr să obțină sportiv promovarea în Liga 2. Prin acest demers, Consiliul Local Șelimbăr a anunțat că vrea să contribuie la dezvoltarea fotbalului din localitate și nu numai:

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr este noua echipă a Șelimbărului după cesionarea dreptului de participare în Liga a 2-a, de la ACS Viitorul. CSC 1599 Șelimbăr promovează viziunea administrației comunei, de încurajare a sportului în rândul tinerilor și copiilor”.

Foto: Ciprian Petcuț/ Sport Pictures 

 

Andrei PASCU 29 Jun. 2021, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă