Victoria chinuită cu Ripensia crește entuziasmul în tabăra lui Dinamo. Răzvan Patriche, surprinzător de încrezător: ”De ce să nu sperăm la play-off?”

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2022, 17:29 Liga 2

Răzvan Patriche a salvat Dinamo în partida cu Ripensia, reușind să marcheze singurul gol al disputei și să aducă încă trei puncte. Fundașul, căpitan al ”câinilor”, a afirmat, la finalul duelului de la Giurgiu, că succesul le va da încredere lui și colegilor săi, iar următoarele confruntări vor fi abordate cu moral.

Răzvan Patriche, eroul lui Dinamo în partida cu Ripensia: ”E bine că am luat cele trei puncte”

Răzvan Patriche a lăsat de înțeles, spre deosebire de Ovidiu Burcă, faptul că Dinamo nu a avut cea mai bună evoluție: în prima repriză a contabilizat puține șanse de poartă, iar pe finalul partidei a fost atentă în apărare, pentru a nu rata victoria.

Liderul ”câinilor” are speranțe că echipa va arăta și mai bine, chiar dacă și acum se vede un plus pentru Dinamo, cel puțin la nivelul omogenității, spre deosebire de primele runde ale sezonului de Liga 2.

În prima repriză am avut ceva situații, dar ne-a lipsit golul. A doua repriză a venit golul, după care am ținut de posesie din nou. Pe final, ne-am retras ca să ținem de rezultat. Conform clasamentului (n.r. – Ripensia este una dintre cele mai slabe echipe din campionat), dar se apără bine, joacă pe contraatac.

Din fericire pentru noi, nu ne-a pus probleme și e bine că am luat cele trei puncte. E important că adunăm puncte, dar trebuie să crească și jocul de la meci la meci”, a spus Răzvan Patriche la microfonul Prima Sport.

Răzvan Patriche, destul de încrezător după ce Dinamo a învins la limită Ripensia: ”De ce să nu sperăm la play-off?”

Acum, la Dinamo se formează un val de entuziasm, iar Patriche a avut încredere să spună că se gândește la calificarea în play-off, dar și la un traseu cât mai lung în Cupa României, în fazele eliminatorii.

(N.r. – Sperați la play-off?) ”De ce nu? Deocamdată avem șanse, mai sunt multe puncte puse în joc, sper să le adunăm și la final să fim acolo. Am început greu campionatul, nu am fost omogeni, dar acum ne descurcăm mai bine, se văd traseele de joc. Se văd multe îmbunătățiri.

(N.r. – Despre Cupa României) Fiecare meci e important pentru noi, fie că e în Cupa României, fie că e în campionat. Ne dorim să câștigăm. Aștept cât mai mulți fani la meciul cu Craiova (n.r. – U Craiova 1948 SA), din Cupa României”, a mai spus Patriche.

Dinamo, meciuri cu două echipe din SuperLigă în Cupa României

Dinamo are următorul meci chiar în Cupa României, în prima etapă a fazei grupelor, pe teren propriu, cu U Craiova 1948 SA, marți, de la ora 21:00. Apoi, Dinamo va evolua în Liga 2, trei meciuri la rând, cu Metaloglobus, CSM Slatina și FK Miercurea Ciuc.

Abia ulterior vor avea ”câinii” al doilea duel din grupele Cupei României, tot cu o formație din SuperLiga României, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe teren propriu.

Foto: Octavian Cocoloș / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2022, 17:29 Liga 2
Pe aceeași temă