Vești bune dinspre Snagov: „Echipa nu se desființează”

02 Jan. 2012, 17:41 Liga 2
Vești bune dinspre Snagov:**

FC Snagov începe anul 2012 cu mai multe speranțe decât anul pe care tocmai l-a încheiat. După o iarnă grea în care echipa a rămas fără antrenori și problemele primarului păreau că vor duce către retragerea din campionat, iar unii dintre titulari și-au depus memorii, ilfovenii renasc ca pasărea Phoenix și încep să-și planifice pregătirea pentru retur.

În această dimineață, finanțatorii echipei și-au dat acceptul ca ilfovenii să continue în campionat, toate planurile de reconstrucție fiind relatate pentru Liga2.ro de viitorul antrenor principal, Laurențiu Tudor. „Vreau să se știe că FC Snagov nu se va retrage din campionat sau se va desființa așa cum și-au dat cu părerea unii și alții. Echipa va continua în Liga a II-a și din retur. Ne vom baza pe tineri și pe juniorii clubului nostru, pe o echipă formată din jucători care vor să se afirme.”, a spus cel poreclit „Doctorul”, care a mai relatat că deja a început să se uite peste actele fotbaliștilor pentru a vedea pe cine se poate baza în retur.

Cu toate că numirea sa ca „principal” nu va mai dura mult, Tudor spune că dacă FC Snagov n-ar fi trecut prin actualele probleme nu s-ar fi reîntors la echipa pe care a mai antrenat-o. „Dacă nu ar fi fost aceste probleme la echipă nu aș fi acceptat să vin. Eram în negocieri avansate cu alt club și a trebuit să închei discuțiile pentru a mă ocupa de FC Snagov. În proporție foarte mare eu voi fi antrenorul principal, însă deocamdată nu s-a semnat nimic. Acum mai important e să rezolvăm problemele cu unii dintre jucători, să vedem pe cine ne putem baza.”

În cele din urmă, Laurențiu Tudor a făcut un apel către tinerii jucători care vor să se afirme. „Așteptăm tineri fotbaliști la antrenament. Cine vrea să se afirme și să își facă o carieră ca fotbalist e așteptat la reunirea echipei noastre să ne demonstreze că poate evolua în Liga a II-a.”
Ilfovenii își vor relua antrenamentele la începutul săptămânii viitoare, luni, de la ora 10:30, la Ghermănești.

Articol și foto de Marius ANGHEL

02 Jan. 2012, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă