Vasile Iordache, noul antrenor al portarilor din Regie

Autor: Florin ALBOIU Publicat: 25 Nov. 2008, 17:19 Actualizat: 03 Dec. 2008, 14:14 Liga 2
Vasile Iordache, noul antrenor al portarilor din Regie

Sportul Studențesc a ajuns la o înțelegere cu Vasile Iordache, fostul portar al Stelei urmând să se ocupe de pregătirea celor cinci goalkeeperi din lotul lărgit al alb-negrilor, Cătălin Samoilă, Vladimir Niculescu, Andrei Popescu, Marian Pană și Răzvan Ciodar. Iordache, format la performanta școală ieșeană, a rămas fără angajament după ce Marian Miluț a luat decizia de a desființa formația Prefab Modelu. Conducerea clubului din Regie așteaptă ca tehnicianul să aducă, în scurt timp, o îmbunătățire în prestațiile portarilor, capitol deficitar în angrenajul Găștii Nebune.

Vasile Iordache și-a început cariera de antrenor în 1984 și a activat, pe rând, în staffurile tehnice ale cluburilor FC Brașov, Steaua, Universitatea Cluj (principal), Steaua (secund), Al Shabab Club Dubai, Al Ahli Club Dubai și Al Ain Club (toate trei din Emiratele Arabe Unite), FC Național, Poli Timișoara, Steaua, Concordia Chiajna și Prefab Modelu.

Palmares ca antrenor

1986 finalist cu Steaua la Cupa Intercontinentală
1987 câștigă cu Steaua Supercupa Europei
1994-1995 Campion Național al EAU cu Al Shabab
1995-1996 Câștigător al Cupei Emiratelor cu Al Shabab
1998-1999 Campion Național la Tineret cu Al Ahli Dubai
2000-2001 Campion Național al EAU cu Al Ain
2000-2001 Câștigă Cupa Președintelui
2006-2007 Campion Național al României cu Steaua

Ca jucător, Vasile Iordache are în palmares trei titluri de campion al României cu Steaua, trei Cupe ale României, tot cu formația din Ghencea și o Cupă Balcanică cu echipa națională a României.

Autor: Florin ALBOIU Publicat: 25 Nov. 2008, 17:19 Actualizat: 03 Dec. 2008, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă