Varga și Șiman s-au bătut în curtea FRF: „Mi-a râs în față!” Mijlocașul a aflat că a „semnat” din nou cu Sportul

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 16:31 Liga 2
Varga și Șiman s-au bătut în curtea FRF:

Vasile Șiman și Dacian Varga au avut un conflict la sediul FRF, unde s-au întâlnit întâmplător. Patronul Sportului l-a tras pe jucător în curtea interioară, unde nu sunt camere de supraveghere, și acolo a început un dialog între cei doi. Șiman i-a rupt tricoul, între cei doi având loc o altercație.

Dacian Varga a făcut precizări în legătură cu acest eveniment, declarând că era imposibil să semneze un nou contract atâta timp cât se judeca cu Șiman pentru a rămâne liber de contract.

„Azi m-am trezit cu un nou contract cu Sportul, înregistrat pe 30.07.2013 cu o durată de 1 an. Pentru că știu că este criză, am acceptat 4.000 euro pe lună în noul contract. Înainte aveam 5000 de euro. Am fost liber de contract doar câteva zile.

Când am ajuns la federație, Șiman a început să râdă și mi-a zis „Na că te-am rezolvat iar!”. A venit un fals grosolan, nesimțit. În contracul meu apare Cristi Gheorghe, care are funcția de Director Exectiv. Voi merge la Poliție să fac plângere. Pe fiecare pagină e o altă semnătură. Sunt 10 pagini, fiecare cu o altă semnătură. Eu mă judecam cu Sportul, eram nebun să semnez un nou contract?”, a spus Dacian Varga la Ora de ProSport.

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă